AKTUELNO

Iako je u početku u medijima bila prepoznatljiva kao supruga Harisa Džinovića, dizajnerka je napornim radom i fenomenalnim kreacijama izgradila svoje ime.

Jedina domaća dizajnerka čije su modele ponele planetarno slavne dame poput Dženifer Lopez, Sofije Vergare, Šeron Stoun, Pamele Anderson, Kejt Bekinsejl i mnogih drugih, Melina Džinović pripremila je novu kolekciju.

Haljine iz nove Melinine kolekcije će istovremeno biti plasirane i kod nas, ali i u Americi, Brazilu, Kuvajtu i Nemačkoj gde ova kreatorka prodaje svoje modele.

Foto: Promo

Uprkos tome što je više puta isticala da nije maštala o svetskoj karijeri, vlasnica modnog brenda "Hamel", ne krije da joj prijaju uspesi, a odnedavno se na spisku popularnih diva koje nose njene haljine našla i Britni Spirs.

- Nisam ni znala da će Britni poneti moju haljinu, jer mi to američki agent javlja tek nakon što se dogodi, što je moram priznati profesionalno, ali i sjajno za moju tremu, pošto bi mi najgore bilo da iščekujem. Za mene je i dalje najvažnije da "Hamel" bude uspešan kod kuće, odnosno u Srbiji, mada bi bilo glupo da ne kažem kako bih volela da se i modeli iz nove kolekcije "prošetaju" crvenim tepihom – rekla je Melina.

Iako je u početku u medijima bila prepoznatljiva kao supruga Harisa Džinovića, Melina je napornim radom i fenomenalnim haljinama izgradila svoje ime.

Foto: Promo

Njene haljine veoma su tražene, a njima je bila oduševljena i Svetlana Ceca Ražnatović, koja je nekoliko puta ponela Melinine kreacije.

Poznata naslednica lanaca hotela nosila njenu haljinu!

Kada je imala nastup u Beogradu, haljinu Meline Džinović nosila je i bogata naslednica, Paris Hilton.Ona je na društvenim mrežama objavila fotografije u haljini srpske kreatorke, ali i fotografiju sa Melinom.

Autor: M. Đurović

#Britni Spirs

#Dženifer Lopez | Jennifer Lopez

#Haris Džinović

#Kreatorka

#Melina Džinović

#Svetlana Ceca Ražnatović

'