AKTUELNO

Iako je javnosti postala poznata kao supruga popularnog pevača, ona je napornim radom i velikim trudom uspela da izgradi svetski prepoznatljiv brend i postane najpopularnija dizajnerka.

Svojim talentom, ali i neospornim modnim ukusom, Melina Džinović s pravom nosi titulu jedne od najbolje stilizovanih, ali i najlepših žena na javnoj sceni.

Polako, ali sigurno gradila je svoj ugled, te sada spada u najtraženije dizajnere ne samo u regionu, već i širom sveta.

Foto: Miloš Nadaždin

Kako je uvek i u svakoj prilici savršeno obučena, razgovor sa Melinom započeli smo pitanjem šta je to u trendu ove zimske sezone.

Biti obučen u skladu sa prilikom, godinama, građom tela i biti negovan - to je ono što je po meni uvek u trendu, ne samo ove sezone - rekla je Melina za Pink.rs.

Foto: Promo

Kako je svojevremeno izjavila da nikada neće nositi džins, zanimalo nas je da li se njen stav promenio  sa godinama.

Sve se promenilo. Osim džinsa, nosim i patike sa haljinom. Tempo koji mi je novi posao nametnuo, doneo mi je i neke novo preferncije u dnevnoj garderobi. Dane u svojoj proizvodnji provodim u trenerci ili širokim farmerkama - otkrila je kreatorka.

Melina je prešla veliki put otkako je pre šest godina jednom pariskom butiku poslala fotografije svojih kreacija, nakon čega je počeo njen vrtoglavi uspeh.

Lepa kreatorka ne krije da je tokom rada na svom brendu imala i teške momente, ali da je svesna da je to sastavni deo uspeha.

Tokom ovih šest godina "Hamel" je postigao veliki uspeh i meni, privatno, doneo pregršt divnih trenutaka. Bilo je tu puno odricanja, ulaganja i trenutaka preispitavanja, ali sve se isplatilo. Kada je rezultat dobar, teški momenti prosto nestanu iz sećanja, jer ih lepi zamene - objašnjava Melina.

Foto: Miloš Nadaždin

Osim što se brojne domaće zvezde opredeljuju upravo za Melinine modele, njene haljine nosile su brojne svetski poznate ličnosti.

Melinine modele nosile su Sofija Vergara, Pamela Anderson, Dženifer Lopez, Šeron Stoun, Paris Hilton, Britni Spirs, a za Melinine kracije često se opredeljuje i najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović.

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

S obzirom na to da je ona dizajnirala ove haljine, pitali smo je kojoj poznatoj dami je najbolje pristajala.

Svaka je moj brend izniela na svoj način. Mislim da je nemoguće izdvojiti najlepšu sa ove liste jer me je svaka učinila ponosnom - rekla je Melina.

Foto: Promo

Kako je postigla veliki uspeh u svetu, Melina je otkrila i da li se zbog toga nešto promenilo u njenom životu.

Promenila se samo poslovna satnica jer sada radim skoro ceo dan i morala sam da se odreknem nekih ugađanja sebi. Žao mi je što više nemam toliko vremena za druženje sa prijateljicama ili za trening, ali posao me ispunjava, a pravi prijatelji mi to ne zameraju - rekla je kreatorka.

Foto: Promo

Kako je sada aktuealna prva dama Amerike, Melanija Tramp, zanimalo nas je da li bi volela da upravo ona ponese neku njenu haljinu.

Ne razmišljam i ne planiram stvari na koje nemam uticaj. Nikada se ne zna ko će obući moju haljinu, a moje lične preferencije su manje važne - kazala je Melina.

Iako je javnosti postala poznata kao supruga popularnog pevača Harisa Džinovića, Melina je napornim radom i velikim trudom uspela da izgradi svoj brend i postane najpopularnija dizajnerka, a priznaje da ju je to iznenadilo.

Iskreno, nisam se nadala, ali svakako prija i naravno nastaviću tim putem. I dalje mi je najdraže što sam supruga Harisa Džinovića iz više razloga. Upravo je on taj koji je dao podršku da "Hamel" bude tu gde je sada - iskrena je jedna od najlepših žena na javnoj sceni.

Foto: Miloš Nadaždin

prkos tome što je između Harisa i nje razlika 30 godine, imaju jedan od najstabilnijih brakova na javnoj sceni, a ona je objasnila zbog čega je njihov odnos tako skladan.

Vezuju nas ljubav, prijateljstvo i povernje, što je najbitnije za svaki odnos - rekla je Melina, koja priznaje da dozvoljava suprugu da utiče na njene poslovne odluke.

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da sam impulsivna prilikom donošenja poslovnih odluka i nemam životno iskustvo koje Haris poseduje, skoro sve moje poslovne odluke doneo je, na moju veliku sreću, upravo on.

Premda naporno radi, ne krije da joj je uloga supruge i majke bitnija od uloge poslovne žene.

Nema važnije uloge od majčinske i bračne, a karijera je daleko posle toga. Balansiranje je moguće ako su svi u kući složni da projekat uspe. Velika podrška mojih najdražih je učinila da ne moram da biram između karijere i porodičnog života - objasnila je Melina.

Foto: Printscreen Youtube

Ima velike planove za novu reviju, ali ne želi da otkriva detalje dok sve ne bude spremno.

Do tada, Melina se priprema za praznike, koje će, kao i do sada provesti uz supruga.

Na sreću, kao i svake godine, praznike provodim sa suprugom. Ovog puta on će raditi na trgu na Zlatiboru. To mi je poseban gušt jer već dugo Novu godinu započinjem sa Harisom i to ne bih menjala - rekla je za kraj Melina.

Foto: YouTube screenshot

Autor: M. Đurović

#Haris Džinović

#Kreatorka

#Melina Džinović

#pevač

'