AKTUELNO

Iako se u početku šalila sa svojim suprugom, kasnije je bila vidno besna zbog njegovih komentara na račun zgodne igračice.

Peta takmičarka je Zorica (29) iz Beograda, koja se bavi plesom 20 godina, a talenat kojim je odlučila da se predstavi jeste tvrekovanje.- Tverk me je prosto privlačio dok sam gledala neke spotove i onda sam rekla "zašto i ja ne bih mogla da se bavim time", ali su svi bili skeptični - rekla je ona tokom predstavljanja.

Foto: Printscreen Youtube

Kada se pojavila na sceni, niko od članova žirija nije znao šta će dominirati u njenoj plesnoj tački, ali su ubrzo shvatili da je devojka došla sa telentom koji imaju retke.Srđan Žika Todorović nije skrivao svoje oduševljenje, jer nije trepnuo tokom cele tačke, a Stefan Đurić Rasta se posebno oraspoložio, pa je počeo da tapše i igra u stolici dok je ona tverkovala. Ana Nikolić je samo rekla "Bravo", dok je Danica Maksimović prokomentarisala da je sve bilo fantastično.

Foto: Printscreen Youtube

- Najfer bi bilo da ovo Žika i ja ocenjujemo - našalio se Rasta, ali mu je Ana odmah dobacila "majke ti".Ipak, kako se posle toga nasmejala, izgleda da mu nije mnogo zamerila zbog ovog komentara.Žiku je zanimalo da li će takmičarka nastaviti i u ostalim krugovima da se dokazuje tverkom ili će uvoditi nešto novo, na šta je ona obećala da će svakim nastupom pokazati sve više kombinujući razne vrste plesa.

Foto: Printscreen Youtube

- Htela sam da se prijavim da Srbija vidi da to nije čisto mrdanje guzom. Mora guza da se oznoji za tverk - rekla je ona, sa čim se složila i Danica.- Ne znam šta smem da kažem. Žika je pitao da li će biti ovoliko tverka i dalje, jer ovu dozu ne bismo podenli ponovo sigurno. Ja znam da se ti baviš tverkovanjem i poznato mi je tvoje ime i drago mi je što si došla da pokažeš Srbiji šta, u stvari, znači to i ti to super radiš i ja sam za - rekla je ona.- Da te pitam da li imaš podršku roditelja i porodice, pošto je malo ovako provokativan ples u pitanju - pitala ju je Ana, posle čega joj je i ona dala svoje "da", čime je takmičarka sa četiri "da" prošla dalje.

#Ana Nikolić

#Stefan Đurić Rasta

'