AKTUELNO

Dizajnerka je elegantnim modelima očarala dame u ovoj dalekoj zemlji.

Za pripadnice lepšeg pola u brazilskim gradovima Sao Paolo i Belo Horizonte, modeli srpske dizajnerke Meline Džinović postali su obavezna garderoba.

Foto: Mares

Foto: Mares

Melina je, nakon uspeha na američkom tržištu, gde su njene modele ponele Šeron Stoun, Dženifer Lopez, Sofija Vergara i druge slavne ličnosti, uspostavila saradnju sa brazilskim koncept storom “Mares”, a godinu dana kasnije, dizajnerka je sa svojim brendom “Hamel” pozvana najpre u Sao Paolo a potom i u Belo Horizonte da održi reviju.

Foto: Mares

Foto: Mares

Kolekciju su poneli najuspešniji brazilski modeli poput Renate Kuerten i Fabijane Semprebom, ali i najuticajnije modne ličnosti poput Lale Trusardi Rudž, koju sunarodnici nazivaju princezom Brazila.

Foto: Mares

Celokupan spektakl kreatorke propratio je brazilski „Vogue“, čija je urednica Donata Mirales Melinu opisala kao supertalentovanu dizajnerku.

Foto: Mares

- Nisam očekivala prijem kakav sam dožovela i to me beskrajno raduje, ali meni kao dizajneru najviše je laskalo pojavljivanje modne urednice “Vogue” Donate Mirales, koja je na reviju došla u mojoj haljini – kaže Melina, čiju je jednu od haljina na reviji prošle nedelje ponela i devojka fudbalske legende Ronalda Luiza Nazaria, Selina Loks.

Autor: Pink.rs

#Brazil

#Kreatorka

#Melina Džinović

'