AKTUELNO

Iako je prepoznatljiva po odličnom vokalu, njena figura i izgled nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Kako je zbog svojih poslovnih projekata prisutna na medijskoj sceni Srbije, pevačica Katarina Didanović mnogima je pored besprekornog glasa „zapala“ za oko i zbog svog fizičkog izgleda. Nikada svoju seksepilnost nije isticala u prvi plan, pa je tako nedavno samo jedan jutarnji selfi na njenom Instagram profilu izazvao pravu pometnju među pripadnicima jačeg pola. Pored toga, niko nije mogao ni da pretpostavi da ova mlada pevačica ima sestru koja u najmanju ruku izgleda kao i ona.

Foto: Promo

Katarina je na objavila fotografiju sa svojom rođenom sestrom Violetom, jer je upravo ona, kako kaže mlada pevačica njena najveća podrška i vetar u leđa.

Foto: Promo

- Moj iskren prijatelj , moja ledja, moja ljubav i moja podrška ! Hvala ti što si baš ti moja sestra! - napisala je atraktivna pevačica ispod fotografije koju je objavila.

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Nakon objave, pevačicini pratioci komentarisali su besprekoran izgled dve sestre, ali kako stvari stoje njena sestra će tek imati pune ruke posla, jer Katarina uskoro izdaje i svoj novi projekat u saradnji sa Bubom i Jalom.

Autor: Pink.rs

#Katarina Didanović

#sestra

'