AKTUELNO

Stiglo ozbiljno pismo Velikog šefa!

Veliki šef je večeras nakon nominacija obavestio svoje ukućane o promenama života u "Zadruzi" narednih četrdeset sati, s obzirom na to da se većina stanara previše opustila. Naravno, ima i onih koji i dalje poštuju sve zadatke i pravila, ali u malom broju.

Foto: TV Pink Printscreen

Kroz pismo koje je stiglo ukućanima je naglašeno da publika i Veliki šef sve vide, kao i da narod bira pobednika rijaliti programa koji ulazi polaku u završinicu. Takođe, stanari su poslednji put opomenuti da je vreme da se uozbilje i poštuju sva pravila.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog svega navedenog u Zadruzi će vladati tri proklestva. Život u narednih četrdeset sati neće biti lak. Prokletstvo Titanika znači da će se nakon gašenja svetla, pa sve do jutra, na svakih pet minuta oglašavati brodska sirena. Prokletstvo Sahare znači da će vaš grad ostati bez vode. Prokletstvo Bermudskog trougla znači da će biti ugašeni šporet, bojler i rerna - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ne bi aktivirali prokletstvo Titanika, svi će moradi da učestvuju na sastanicima i sede za stolom dok vođa ne proglasi kraj. Da ne bi aktivirali prokletstvo Sahare, moraće da poštuju pravilo koje se odnosi na pušenje, odnosno cigarete će moći da konzuiraju samo ispred paba i na temu ispred bazena.

Da ne bi pokrenuli prokletstvo Bermudskog trougla, potrebno je da poštuju pravila o spavanju, što znači da je nakon jutarnjeg buđenja spavanje strogo zabranjeno sve do gašenja svetla, kao i da pravilo da pet zadrugara može da spava popodne, neće važiti.

Kako su zadrugari reagovali na ono što im je Veliki šef saopštio, pogledajte u nastavku:

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'