AKTUELNO

Zadrugarima je stiglo novo pismo Velikog šefa.

Dragan Mladenović Proka je u toku jučerašnjeg dana u Belu kuću doneo tri jareta koja će biti stanari ovog velelepnog kompleksa biti upravo jarići o kojima su odgovornost preuzele zadrugarke. Ukućanke su dobile uputstva kako će se brinuti o novorođenim bebama, međutim, neke od njih su brigu o jarićima vodile prema svom nahođenju, zbog čega ih je opomenuo Veliki šef.

Foto: RTV Pink

Odgovornost za brigu o jarićima su preuzeli Jelena, Andrijana i Ana. Jelenino jare je kod veterinara i ono se oporavlja. Međutim jare o kojem se na početku brinula Andrijana, a sada Viktorija, se ne oseća dobro. Naime, jare o kome se brine Viktorija je prejedeno, jer ga je ona skoro neprekidno hranila po ceo dan što je nedopustivo. Trebalo je samo da pratite Prokina uputstva i radite ono što vam je rečeno, ali, kao i obično pojedici znaju najbolje. Naime, rečeno vam je da jariće hranite na tri sata, da im dajete toplo mleko, da u toku hranjenja ne budu u ležećem položaju.Viktorija je pored ovih uputstava radila ono što je ona mislila i ceo dan je gurala jaretu flašicu u usta iako je rečeno da se hrani na svaka tri sata i da mleko bude toplo. Ana je pokazala najveću i najbolju brigu za jare, bila je najodgovornija i Veliki šef je veoma ponosan na to kako brine o svom jaretu - pisalo je u pismu Veliko šefa.

Ana Korać se jako obradovala kada je čula pohvale Velikog šefa. Andrijana Radonjić se odmah nakon pročitanog pisma izjasnila da jare koje je njoj pripalo bilo slabašno kako ga je dobila u naručje.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Pročitaje još: STRAH I TREPET: Proka ušao u Zadrugu i SVE ODMAH DIGAO NA NOGE! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Ana Korać

#Andrijana Radonjić

#Jelena Krunić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'