AKTUELNO

U Belu kuću je stiglo pismo Velikog šefa.

Subota je dan za ankete, pa je tako danas zadrugare obradovalo pismo Velikog šefa u kojem je on tražio od njih da biraju najzlonamerniju osobu u Beloj kući.

Morao je da podseti sve učesnike da podseti na poštovanje pravila iako je ostalo veoma malo do finala. Neće ih štedeti ukoliko oni njega ne budu poštovali:

Foto: Printscreen Youtube

Dragi Zadrugari pre svega je neophodno da vas podsetimo i još jednom  napomenemo da bez obzira na to što je ostalo nešto manje od 20-ak dana do kraja Zadruge, pravila se moraju poštovati, a zbog nepoštovanja istih bićete kažnjavani nedeljnim honorarima. Još jednom naglašavamo da morate prisustvovati sastancima. Osim toga potrčci moraju spavati kao i nominovani  u izolaciji. U proteklih 9 meseci ste se dobro upoznali, a pošto ste 24 sata zajedno, danas birate najzlonamerniju osobu. Pri glasanju za najzlonamerniju osobu morate objasniti zbog čega to mislite i šta je ta osoba vama uradila. Sada je vreme da čujemo ko je najzlonamerniji zadrugar. Pozdrav, Veliki šef - pisalo je u pismu

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ:DOBILA DIREKTIVU OD MAJKE DA SE SKLONI OD TEODORE: Goca priznala da joj je Anabela slala poruke, A EVO ZBOG ČEGA SU UŠLE U KONFLIKT! (VIDEO)

Zorica Marković je započela ovo glasanje, a kao argument je iznela svoje mišljenje da je nemoguće ne biti zlonameran ukoliko se "nakačiš" na oženjenog čoveka. I istakla:

Slobodan jeste Slobodan, ali oženjen. Za mene je najzlonamernija osoba Luna Đogani. - bila je kratka Zorica

Foto: Printscreen Youtube

Pored zadrugara, i vi, dragi čitaoci i gledaoci, imate prilike da glasate, što možete učiniti na zvaničnoj fejsbuk stranici televizije Pink ili klikom OVDE.

T. R.

#Luna Đogani

#Pismo

#Teodora Džehverović

#Veliki šef

#Zorica Marković

'