AKTUELNO

Pismo Velikog šefa izazvalo je veliku pometnju među ukućanima.

Zadrugari su u toku prethodnih nedelja bili i te kako neaktivni po pitanju održavanja čistoće u Beloj kući. Iako su već nekoliko puta bili upozoreni zbog toga, oni su nastavili po starom. Veliki šef je zbog toga bio prinuđen da zadrugarima pošalje još jedno pismo.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, s obzirom na to kada je reč o čišćenju većina vas se oglašava da nije zadužena, vođa će odrediti ko pravi najveći haos i prljavštinu iza sebe. Zadrugari koje vođa odabere se moraju dogovoriti kada je čija smena i to moraju striktno poštovati. Dok su na smeni moraju da kontrolišu ko je iza sebe ostavio haos. Vođa mora odabrati dva higijeničara - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Ovonedeljni vođa Tomislav Panić imao je i te kako veliku obavezu, pa je morao da svojevoljno izabere koga će od takmičara zadužiti da kontroliše sve ukućane.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ću izabrati. Milica je jedna od njih, a Gordana će biti druga. Objašnjenje: To, da li će one da rade dalje to je na njima, ali ja njima pričam da treba da kontrolišu ko pravi nered. To ne znači da one ne trebaju da rade - rekao je Toma.

Vođa nije mogao da nadjača nekoliko zadrugara koji su u glas pričali sve vreme, pa je povisio ton kako bi stavio do znanja da on ima glavnu reč, što je Sašku Karan iznerviralo, pa mu je pridikovala da on nije kompetentan da viče na starije osobe.

Toma više nije mogao da ćuti, pa joj je žestoko odbrusio.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si se drala na gazde klubova i kafana, tako da na mene nećeš. Dragi gledaoci, evo, vidite kako treba da se ponašaju današnje žene -

Ova neviđena rasprava trajala je dugo, a detaljno o svemu što se u tom trenutku dogodilo možete pogledati u nastavku.

K.R.

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Tomislav Panić

#Veliki šef

'