AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

"Kada si spomenuo prstiće u svađi sa Ivanom Šopić, na šta si tačno mislio?" - glasilo je pitanje koje je Lepi Mića postavio Marku Janjuševiću

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam isprovociran, rekao sam svašta. Rekao sam da neću više da se vraćam na tu temu, molim te Mićo, ispoštuj me- rekao je Janjuš.
Znam ja šta je sa time mislio, mislim da nije nimalo lepo, Mićo, što potenciraš opet ovu temu. Ja sam poučena iskustvom sa tobom, jer nisi ispao korektan prema meni, pa sam mislila da nećeš ispasti prijatelj prema drugima - govorila je Ivana.
Da li postoji neka situacija, kada sam ja prema svojim prijateljima ispao loš? Ja mislim da sam najkorektniji ispao prema tebi, kada izađemo napolje, reći ću ti jednu rečenicu i sve će ti biti jasno - rekao je Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da si mogao da se umešaš u svađu Maje i Karića, kada se već mešaš u svađe Maje i Tare. Ja nikada ne bih dozvolila da se moja najbolja drugarica svađa sa mojim najboljim drugom - dodala je Šopićeva.
Mislim da ti nisi kompetentna da pričaš na ovu temu, jer si se prva ti posvađala sa Jeleno - umešao se Stefan Karić.
Nemoj da misliš da je želim Stefana i tebe da razdvojim, ali mislim da nije u redu da pretiš ovde devojci svog najboljeg druga - istakla je zadrugarka.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'