AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Nakon što su svi zadrugari večeras odlučivali o njihovoj sudbini u rijalitiju, ovonedeljni potrčci Iva Grgurić i Lepi Mića prokomentarisali su nominacije takmičara treće sezone "Zadruge", a prva je komentarisala Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ovo i očekivala, moram da vam kažem da poštujem svačije izlaganje, sa nekim izlaganjem se i slažem, a nečije ću kritike i uvažioti. Priznajem da neke situacije izfoliram, nekada slažem, kao i većina vas, direktno vas provociram, primećujem da reagujete. Poslednjih dana sam pala i fizički i psihički, poteže se ta neka tema koja mi je jako bolna, žao mi je zbog Filipa, njegovo izlagnje me je najviše i dotaklo. Ne mogu da mu objasnim tu situaciju kako Bog zapoveda, jako mi je teško da ga gledam ovakvog. Danas sam odlučila da se malo razdvojmo, posle emisije ćemo popričati. Zahvalila bih se Luni, njeno izlaganje je bilo jako realno, Zorici takođe, nju gledam ovde kao majku. Zahvalila bih se samo na nekolicini komentara, a bilo ih je jako malo. Gledaoci vide moja dela, vi ne vidite, zato me verovatno i osuđujete - rekla je Iva.

Lepi Mića se tokom svog izlaganja žestoko posvađao sa Markom Miljkoviću.

Mogu da kažem da su sada stvari mnogo jasnije, najmanje sam očekivao kritike nekih od 19 godina, a i ljudi koji su blizu mene po godinama. Moja je pobeda što su roditelji Lune Đogani shvatili da ja nisam loš čovek, takođe razumem i Marka Miljkovića. Meni nije jasno zašto se svađa sa devojkom svaka tri dana, ja se za 33 godine nisam nikada posvađao sa ženom - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

23 godine, 10 godina si u rijalitiju. Tvoja žena je jedna nesrećna žena - rekao je Marko.
Ti si se ljubio sa svojom devojkom iza lopate, imao si s*ks sa njom na stolici, ponizio si je na najgori mogući način, a sada se svađaš sa njenom majkom i ponovo je ponižavaš - istako je Mića.
Možeš li da budeš toliko dobar, pa si dobar ovde sa 20 ljudi. Glupenderi moji, on vam prilazi da bi vas manipulisao. Nemoguće je da neko bude dobar sa 20 ljudi. Vreme je da odeš u penziju, zreo si za krematorijum - govorio je Miljković.
Narode Srbije, Marko Miljković je narkoman, koristi kokain. Narkomačino, svaki dan ću ti govoriti da si narkoman. Tvoja devojka je potvrdila da se drogiraš, što si bio u klinici? - ponavljao je Pržuj.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'