AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Tokom večerašnjih "Nominacija" Marko Miljković zamerio je svojoj potencijalnoj tašti Anabeli Atijas, što je pohvalila Lepog Miću, koji je, kako tvrdi, zagorčavao njenoj ćerki život tokom protekle dve sezone rijaliti programa "Zadruga".

Foto: TV Pink Printscreen

Skidam kapu Ivi, jer se pecate na njene fore. Anabela je rekla ovde da ti je Lepi Mića desna ruka, ta desna ruka ti je maltretirala ćerku dve sezone. Kada nešto izgovorite, moj vam je predlog da dobro razmislite. Sada ga hvališ, a pre si ga nazivala konjušarem. Pitate me zašto neću da se bavim šou biznisom, zato što je previše licemerja - istakao je Miljković.
Ti si ovde prvi govorio da je Kija bila iskrena, a da je Luna folirant. Pozdrav za Kiju Kockar, najboljeg rijaliti igrača svih vremena - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Lepog Miće, on je neverovatno dvoličan, izuzetno sujetan, njegov uticaj je opao. Po mom mišljenje takmiči se sa ovom decom, što je jako ružno - dodao je Marko.
Stisak desne ruke čoveka od kojeg sam najmanje očekivala, mnogo mi znači, jer je stisak osoba koje su mi mnogo bitnije izostao. Marko je svakakve reči ovde izgovorao svojoj voljenoj! Živeo "Sikter", poručite bar neku majicu u ova teška vremena - replicirala je Atijasova na Markovo izlaganje.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'