AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Anabela Atijas je u emisiji "Pitanja novinara" odgovarala na tvrdnje Marka Miljkovića da je nemarna majka, s obzirom na to da je izneo pred milionskim auditorijumom da je u nekoliko navrata davao njenoj ćerki Nini novac.

Nikakva patetična priča, ja sam to ovde izneo jer mi se nije svidelo, kome se sviđa, sviđa, kome ne, ne treba. Nisam rekao da sam ja med i grožđe, ali jedna takva majka ne može da priča o meni, da ne pričamo još milion situacija koje Anabela radi. Tretnutno sam povukao ručnu, ali ne znači da neću iznositi - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim da je Anabela nemarna majka. Što se tiče davanja novca, nikada se nije desilo da Nina ostane bez dinara, to samo mogu da kažem, ne mogu da tvrdim, ja nisam bio napolju. Nina je uvek dete koje je imalo novac, ona je dete koje ima 14 godina, nema osećaj sa parama, ona 2.000 dinara potroši za 2,3 sata i nama napravi problem. Mogu da potvrdim da Anabela nije nemarna i da je tu uvek. Ja nikada to nisam video, a o ovome što priča Marko, ne znam zaista - istakao je Gagi.
Od Lune trenutno ima koristi, od Nine trenutno nema. Moje mišljenje je to - dodao je Marko.
Nema Anabela korist, ne znam kako možeš tako da pričaš, ona je brižna majka - dodao je Gagi.
Ja sam Luni bila posvećena sve vreme, ispunjavala sam joj sve želje, kupila sam joj stan koji je želela, sa 16 godina sam joj prepisala svoj stan. Ništa joj nisam uzimala, moj suprug je želeo svojoj Lunči da obezbedi stan, jer je bila negativno izložena javnosti. Makro Miljković govori kroz sebe o Luni, on želi to prvo mesto- istakla je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Da ne pričamo koliko je Luna para uložila u garažu i da je svaki dinar od Luninog Instagrama išao Anabeli. Luna je i te kako mogla da obezbedi od svog novca stan da pršti - govorio je Marko.
Ja znam kako Anabela razmišlja, mi smo uvek gledali da uzimamo malo više, da li smo uzimali ili stan ili garažu. Ako je Anabela uzela garažu, koja treba da se otplati, ja ne vidim gde je ona tu pogrešila. Mi smo uvek uspevali u tome, ja sam je to naučio - objasnio je Đogani.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

'