AKTUELNO

U Italiji je juče, kako su objavile svetske agencije, sedam osoba umrlo od posledica koronavirusa, a kreator Stefan Đoković, koji se vratio iz Milana gde je u nedelju predstavio kolekciju jesen zima 20/21 u prepunoj Palati Visconti, naglasio je da se u trenutku sve pretvorilo u "opšti haos".

-Situacija se u trenutku obrnula, iz tog neverovatnog trenutka revije sve se pretvorilo u opšti haos. Ulice su puste i oni će verovatno zatvoriti Milano, jer sad već neki prijatelji imaju problem da uđu i izađu u Milano- rekao je Đoković za Pink.rs.

-Mi smo došli sa maskama i nosili smo ih i tamo kada smo bili sve vreme. Oni su to otkrili kada smo mi stigli tamo - dodaje ovaj modni dizajner koji je i pijanista.

Kako ističe, Italijani su reagovali dosta brzo i da su se baš uplašili.

-Koliko je to zaista opasna situacija tamo i koliko su zaista napravili frku ne znam, ali mislim da je svakako bolje da se predupredi - istakao je.

Đoković je rekao da je samoinicijativno odlučio da dve nedelje bude u "kućnom karantinu" iako nema nikakve simptome.

-Meni su napunili stan hranom, a i ja zaista imam dosta posla spremam koncert u centru Sava i tako da ću da sedim kod kuće i da vežbam - rekao je Đoković, dodajući da on želi da mu bude "mirna savest".

Kako je naglasio, ne viđa se ni sa kim niti izlazi na ulicu.

#Ispovest

#koronavirus

'