AKTUELNO

Televizija Pink drugog dana ove nedelje, u totalu je ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji, uključujući Javni servis Srbije, govore zvanični podaci agencije Nilsen.

Pored ukupnog broja gledalaca, Pink je gledaniji u svim posebnim grupama gledalaca, dok je u odnosu na sve emitere najveća prednost ostvarena u kategoriji gledalaca starosti od 18-49 godina, potom među gledaocima urbanih sredina i ženske publike.

Foto: Promo

Inostrani serijski program u kategoriji je najgledanijeg, pa su serije „Zakletva“, „Nemoguća ljubav“ i „Dete“ među deset najgledanijih emisija u danu.

Foto: TV Pink

Pinkovu centralnu informativnu emisiju “Nacionalni dnevnik” pratilo je više od 1.100.000 gledalaca, pa je ovaj format ujedno najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera.

Ostale emisije naše informativne redakcije nalaze se u samom vrhu gledanosti, pa su tako među najgledanijim: Najvažnije vesti „Minut dva“, Popodnevni dnevnik, tradicionalno, jutarnji program naše kuće koji je ubedljivo najgledaniji u odnosu na ostale jutarnje emisije svih emitera, uklkjučujići Javni servis Srbije.

Foto: Pink.rs

Večernji termin rezervisan je za late night show Ognjena Amidžića, „Ami G“ uz koji je bilo gotovo 1.000.000 gledalaca,  pa je tako ova emisija u kaegoriji najgledanije zabavne emisije u danu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova publika pratila je sva dešavanja u rijalitiju Zadruga a na zvaničnoj top listi su sva direktna uključenja u Zadrugu, dok je više od 25% auditorijuma u kasnom večernjem terminu pratio „Zadrugu-Žurka“.

Hvala Vam na poverenju. Ostanite i dalje uz vaš Pink!

#Televizija Pink

#istraživanje gledanosti

<
'