AKTUELNO

Na sredini nedelje, Televizija Pink u totalu je ubedljivo najgledanija komercijalna televizija, govore zvanični podaci agencije Nilsen.

Pored ukupnog broja gledalaca, Pink je gledaniji u svim posebnim grupama gledalaca, dok je u odnosu na ostale komercijalne emitere najveća prednost ostvarena u kategoriji gledalaca ženske i urbane publike, kao i među gledaocima starosti od 18-49 godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Tradicionalno, mesto pravih infromacija i najvažnijih vesti je upravo cetralna informativna emisija “Nacioanlni dnevnik” uz koji je bilo gotovo  više od 1.200.000 gledalaca. Ostali formati naše informativne redakcije su u samom vrhu gledanosti: direktan prenos konferncije za medije zdravstvenog štaba Vlade Republike Srbije, dok je u kategoriji najgledanijih jutarnjih emisija svih komercijalnih emitera Pinkovo “Novo Jutro” sa auditorijumom od  približno 1.100. 000gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

U kategoriji najgledanijeg inostranog programa, Pinkov je neprikosnoven. Serije: “Nemoguća Ljubav”, “Zakletva” i “Dete” na zvaničnoj top listi najgledanijih foramta našle su se u samom vrhu gledanosti.  Večerni termin rezervisan je za “Paparazzo lov” uz koji je tradicionalno bilo više od 1.000.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Verna pinkova publika prati sva nova dešavanja u rijalitiju Zadruga,pa su tako na zvaničnoj top listi i direktna uključenja u Zadrugu, kao i „Pitanja Gledalaca“.

Hvala vam na poverenju! Ostanite i dalje uz nas i ostanite u vašim domovima!

#Gledanost

#TV Pink

<
'