AKTUELNO

Televizija Pink drugog dana ove nedelje, u totalu je ubedljivo najgledanija komercijalna televizija, govore zvanični podaci agencije Nilsen.

Pored ukupnog broja gledalaca, Pink je gledaniji u svim posebnim grupama gledalaca, dok je u odnosu na ostale komercijalne emitere najveća prednost ostvarena u kategoriji gledalaca ženske publike i publike iz urbanih sredina.

Inostrani serijski program u kategoriji je najgledanijeg, pa su serije „Zakletva“, „Nemoguća ljubav“ i „Dete“ među deset najgledanijih emisija u danu.

Foto: Promo

Pinkovu centralnu informativnu emisiju “Nacionalni dnevnik” pratio je milionski auditorijum, pa je ovaj format ujedno najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostali formati naše informativne redakcije nalaze se u samom vrhu gledanosti, pa su tako među najgledanijim emisijama: Popodnevni dnevnik, tradicionalno, jutarnji program naše kuće koji je ubedljivo najgledaniji u odnosu na ostale jutarnje emisije drugih komercijalnih emitera.

Večernji termin rezervisan je za late night show Ognjena Amidžića, „Ami G show“ uz koji je bilo gotovo 1.100.000 gledalaca, pa je ujedno Ami G najgledanija zabavna emisija u danu.

Foto: Pink.rs, Instagram.com/djordjedavid

Pinkova publika pratila je sva dešavanja u rijalitiju Zadruga a na zvaničnoj top listi su sva direktna uključenja u Zadrugu.

Hvala Vam na poverenju. Ostanite i dalje uz vaš Pink!

#Gledanost

<
'