AKTUELNO

Televizija Pink drugog dana ove nedelje, u totalu je ubedljivo najgledanija komercijalna televizija, govore zvanični podaci agencije Nilsen.

Pored ukupnog broja gledalaca, Pink je gledaniji u svim posebnim grupama gledalaca, dok je u odnosu na ostale komercijalne emitere najveća prednost ostvarena u kategoriji gledalaca ženske publike i publike iz urbanih sredina.

Foto: TV Pink

Ubedljivo najgledaniji Pinkov format je centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” uz koji je u danu za nama bilo više od 1.500.000 gledalaca. Tradicionalno, jutarnji program naše kuće je ubedljivo najgledaniji u odnosu na ostale jutarnje emisije drugih komercijalnih emitera sa auditorijumom više od 1.000.000 gledalaca.

Foto: Promo

Inostrani serijski program naše kuće prati verna pinkova publika. Serije “Nemoguća Ljubav” ,” Zakletva” i “Dete” nalaze se u samom vrhu gledanosti. Večernji termin rezervisan je za late night show Ognjena Amidžića, „Ami G show“ uz koji je bilo nešto više od 1.100.000 gledalaca.

Foto: TV Pink

U danu za nama, pinkova publika pratila je sva dešavanja u rijalitiju Zadruga, pa su tako na zvaničnoj top listi sva direktna uključenja u Zadrugu.

Hvala Vam na poverenju. Ostanite i dalje uz vaš Pink!

#Gledanost

'