AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavamo sa glavnim i odgovornim urednim "Večernjih novosti" Miloradom Vučelićem i novinarom "Politike" Aleksandrom Apostolovskim.

- Da li je posle svega što se prethodnih dana dešavalo na Generalnoj skupštini Interpola, povećanje taksi na srpsku robu očekivana odluka prištinskih vlasti i šta je cilj ovog trgovinskog rata, samo su neka od pitanja za ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića.

- O odluci prištinskih vlasti da povećaju takse na srpske proizvode za 100 odsto, predlogu Zakona o budžetu za 2019. godinu, planiranom povećanju penzija i plata u javnom sektoru, ali i o tome kako će se ubuduće obračunavati porezi na zarade, razgovaramo sa ministrom finansija Sinišom Malim.

Foto: Pink.rs

- Kako su Srbi sa Kosova doživeli novi potez Prištine da poveća taksu na srpsku robu za 100 odsto, od čega najviše strahuju i šta očekuju od sastanka koji će danas u 13 sati održati sa predsednikom Vučićem, reći će nam Igor Simić, potpredsednik Srpske liste i Srđan Popović, predsednik Opštine Gračanica.

- Čućete priču Suzane Smajević iz Vrnjačke Banje koju je otac tužio da mu vrati alimentaciju.

Foto: RTV Pink

- Pod reflektorima nam je glumac Nemanja Janičić sa kojim ćemo razgovarati o predstavi "Ljubavne igrarije" koaj će prekosutra biti izvedena u Akademiji 28.

- U rubrici Hit jutra ugostićemo Miu Borisavljević koja će nam predstaviti svoju novu pesmu koja nosi naziv "Skandal".

- A ugostićemo i bivšu članicu tinejdž sastava "Julija i Julija", Milicu Popović koja će nam predstaviti pesmu "Sama" sa kojom se vratila na muzičku scenu.

#Novo jutro

#Televizija Pink

#najava

'