AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavamo sa Nebojšom Krstićem, marketinškim stručnjakom, Joškom Brozom, predsednikom Komunističke partije i Sašom Adamovićem, istoričarom.

- U cilju suzbijanja opšteg kriminala pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa nadležnim tužilaštvima u više odvojenih akcija uhapsili su 67 osobe, protiv 129 su podnete krivične prijave u redovnom postupku, dok je još osam osoba uhapšeno po prethodno raspisanim potragama. Više o ovim akcijama reći će nam ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

- Koje su trenutno najakutelnije prevare u Srbiji, zašto nasedamo na ponude prevaranata, kako se prevara dokazuje i kako se kažnjava, tema je o kojoj danas razgovaramo sa privatnim detektivom Stevanom Đokićem, advokatom Aleksandrom Radivojevićem i Jelenom Ožegović iz Registra nacionalnog internet domena Srbije.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Čiji obaveštajci rovare Balkanom i ko je aktivirao „Sultana“? Da li se i ko ustremio na saradnju Srbije i Turske? Ko bije bitku za kontrolu ovih prostora? Dok se veliki sukobljavaju, da li mali profitiraju? Na ova pitanja odgovaraju direktor Međunarodnog instituta za bezbednost dr Orhan Dragaš, potpukovnik bivše Kontraobaveštajne službe JNA u penziji Ljuban Karan i direktor Centra za proučavanje globalizacije dr Dejan Miletić.

- Da li novousvojeni Zakon o upravljanju javnom imovinom u Hrvatskoj predstavlja završni čin otimanja imovine srpskih preduzeća, koliko mrtvi aneksi ubijaju ljude, ko u koga sada polaže nadu i na koji način bi Srbija mogla da reaguje i upozna međunarodnu zajednicu sa kršenjem ljudskih prava u Hrvatskoj? Na tu temu jutros razgovaramo sa direktorom Republičke Direkcije za imovinu Srbije Jovanom Vorkapićem i predsednikom Saveza Srba u regionu Miodragom Lintom.

Foto: RTV Pink

- Renato Henc otrkiće nam kada izlazi njegov novi album.

- Mađioničari Piksi i Zeka pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova.

- U rubrici Hit jutra ugostićemo Katarinu Grujić koja će nam ispričati kako je bilo na promociji njenog dugoočekivanog albuma prvenca koji nosi naziv "Jača doza mene".

#Nebojša Stefanović

#Novo jutro

'