AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Novom jutru sa Deom i Sarapom gledaćete:

Štampu danas prelistavamo sa zamenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem,direktorom dnevnog lista "Srpski telegraf" Sašom Milovanovićem i urednikom političke rubrike dnevnog lista "Politika" Bojanom Bilbijom.

Zbog čega je Hrvatska u panici i koju tajnu depešu je poslala u sedište NATO-a,koliko ubojiti dronovi stižu iz Kine u Srbiju,zašto je velikoj Kini potrebna mala Srbija,zbog čega danas mnogi Srbe smatraju remetilačkim faktorom u regionu,da li su Rusi u Siriji previše verovali u džentlmenski dogovor sa Izraelcima i kako je samo jedan potez Vladimira Putina sinoć alarmirao i Ameriku i Izrael?O ovim pitanjima jutros razgovaramo sa vojno političkim komentatorom dnevnog lista “Politika” Miroslavom Lazanskim.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Drugog dana jeseni Srbiju zahvatio ledeni talas. Šta je uzrok ovako naglih vremenskih promena i koliko one utiču na ponašanje i zdravlje ljudi, tema je o kojoj razgovaramo sa prof. dr Dijanom Lazić -Puškaš, neuropsihijatrom i dr Vladimirm Đurđevićem, klimatologom i docentorm Fizičkog fakulteta.

O borbi protiv visokotehnološkog krimininala, novim pojačanjima srpske policije, napadima opozicije i porukama koje je lider naprednjaka i predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio juče svojim stranačkim kolegama na sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke, danas razgovaramo sa ministrom unutrašnjih poslova i članom predsedništva SNS-a Nebojšom Stefanovićem.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Zbog čega je jedan od najtalentovanijih bivših učenika Matematičke gimnazije u Beogradu,a sada student najprestižnijeg univerziteta na svetu,u nemogućnosti da nastavi studije i kome se sada,putem medija obraća,čućemo od studenta Oksforda Veselina Manojlovića i njegove majke Jelene.

"Pod reflektorima" nam je glumica Vanja Ejdus sa kojom ćemo razgovarati o njenim predstavama koje će tokom oktobra igrati u Narodnom pozorištu, ali i o predstavi "Prometejev put" koja će 1. i 2. oktobra biti izvedena u Dorćol placu.

Zbog čega se traži karta više za „Valter fest“,s kojim ciljem je pokrenut i šta donosi prva regionalna filmska manifestacija u Mladenovcu,reći će nam predsednik Saveta festivala Branko Miloradović.

Kroz svet magije,i ovog jutra,vode nas naši najpoznatiji mađioničari-iluzionisti Pixi i Zeka.

U rubrici "Hit jutra" ugostićemo Marinu Visković koja će nam otkriti kada izlazi njena nova pesma.

#Novo jutro

#Televizija Pink

#najava

'