AKTUELNO

Manifestacija ima humanitarni karakter.

Manifestacija "Ulica otvorenog srca" održava se u Kosovskoj Mitrovici gde će večeras koncertom ispred studentskih domova biti dočekana pravoslavna Nova godina.

Manifestacija, koju je otvorio predsednik privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić, ima humanitarni karakter, a novac koji bude sakupljen ići će na račun Narodnoj kuhinji u ovom gradu.

"Ulica otvorenog srca" otvorena je od 11-17 časova, a građani imaju priliku da posete novogodišnju pijacu na kojoj je postavljeno više od 10 štandova.

U program učestvuju učenici predškolske ustanove, KUD i đaci osnovnih škola iz Mitrovice.

Sve što ovih godina radimo u interesu je svih nas, za bolju i perspektivniju budućnost i opstanak na ovim prostorima. Niko nam ne može oduzeti pravo da slavimo, proslavljamo i obeležavamo, poručio je Spirić.

Spirić je podsetio da su Vlada Srbije i Kancelarija za KiM uvek prisutni na ovim prostorima i da pomažu da svi projekti budu realizovani i da svi bolje zivimo a u prvom redu deca.

Doček pravoslavne Nove godine počinje večeras u 21 sat, a u glavnom delu programa učestvovaće rok muzičar Đorđe David, koji će održati koncert na platou ispred studentskih domova, najavio je ranije portparol opštine Sergej Zaporožac.

S. M.

#Kosovska Mitrovica

#Nova godina

#Ulica otvorenog srca

'