AKTUELNO

Ova manifestacija je prilika da se pomogne Prihvatilištu za decu, poručio je gradski menadžer Goran Vesić.

On je rekao da se kupovinom crvenog nosića i razglednice ulazi u Novu godinu jednom lepom aktivnošću - tako što pomažemo nekom drugom.

Vesić je pozvao sve Beograđane i goste prestonice Srbije da posete Ulicu otvorenog srca, podsetivši da ta manifestacija postoji od 1969. godine, kada su prvi put glumci Ateljea 212 otišli u Srpsku kafanu i počeli 1. januara da služe ručak.

-Ove godine u program je prvi put uključena i Skadarlija, a pored nje Ulica otovrenog srca organizuje se i u desetak gradskih opština i nadam se da će svake godine sve veći broj opština biti uključen, a pogotovo one prigradske - rekao je gradski menadžer.

Vesić je naglasio da je sinoć na gradskom dočeku bilo između 50.000 i 60.000 ljudi, a ono što raduje, jeste to što je u poslednja tri dana bilo tri koncerta, a nije bilo nijednog incidenta.

On je, kako je saopštila Služba za informisanje Grada Beograda, svim građanima čestitao Novu 2016. godinu i zahvalio se Beograđanima što su bili dobri domaćini i pokazali još jednom da Beograd ima veliko i otvoreno srce.

Autor: Č.Nikolić

'