AKTUELNO

Kao izvršni producent i glumac u seriji, Nedeljko je podelio prve utiske o uspehu ovog projekta.

Gledaoci TV Pink od 16. februara, svakog petka, subote i nedelje, imaju priliku da prate vikend-seriju Radoša Bajića, "Šifra Despot", a posle osam emitovanih epizoda, postigla je odlične rezultate i veliku gledanost.

Utiske nakon emitovanja vikend-serije "Šifra Despot" sa nama je podelio izvršni producent i glumac, Nedeljko Bajić.

Prezadovoljan sam, svi mi iz producentske kuće 'Contrast Studios', ali i menadžment TV Pink, kako rezultatima gledanosti, šerovima, rejtinzima, tako i reakcijama gledalaca. Nakon prvih osam epizoda, publika već može da nasluti šta će se događati narednih nedelja. S obzirom na to da smo tek počeli, gledaoce očekuje mnogo novih dogodovština našeg Despota i njegove porodice, i mnogo iznenađenja. Biće mnogo smeha, radosti, pomalo i sete, sve što čini život - rekao je Nedeljko.

Foto: Pink.rs

Iako se posvetio produkciji, Nedeljka će gledaoci imati priliku da vide i u jednoj izuzetno zanimljivoj epizodnoj ulozi.

Igram muzičku zvezdu, on se pojavljuje u nekoliko navrata, ali je važan za priču. Glavni likovi ulaze u njegov život, a on je više usputni lik, on je non-stop na putu, nastupa, radi. Despot i on nisu u direktnom sučeljavanju, ali je moj lik veoma bitan u dramaturškom smislu, bitan je za Despotov život. Ne želim da previše otkrivam, ali će biti veoma zanimljivo - otkriva Bajić.

Foto: Pink.rs

Kako glumi pevača, gledaoci čuti i pesmu koja je napisana specijalno za potrebe ove serije, a koja preti da postane hit.

Imam jednu pesmu, pravu narodnu, koja preti da postane hit, zapravo se nadam da će brzo ući u uši gledaocima. Pevljiva je, mislim da će obeležiti seriju, ali i da će serija obeležiti pesmu, da će to biti uzajamno, da će jedna stvar živeti kroz drugu. Nadam se da će da zaživi i da će se pevati - rekao je za kraj Nedeljko.

Emitovanje sledeće, devete epizode pod nazivom "Most Beška" zakazano je za petak 9. marta u 21 čas, zato ostanite uz vikend-serijiju "Šifra Despot" i TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Nedeljko Bajić

#Radoš Bajić

#Televizija Pink

#serija

#Đorđe Marković

#Šifra Despot

'