AKTUELNO

Pobednik treće sezone "Pinkovih zvezdica" prve utiske nakon trijumfa podelio je sa čitaocima portala Pink.rs.

Gosti Jutarnjeg programa Televizije Pink bili su superfinalisti treće sezone "Pinkovih zvezdica", ali i pojedini učesnici prethodnih sezona koji su svojim nastupima ulepšali jutro milionskom TV auditorijumu.

Foto: Pink.rs

Među njima se, naravno, našao i talentovani Splićanin Roko Blažević koji je svojim interpretacijama u najpopularnijem muzičkom takmičenju osvojio region. Gledaoci su ga doveli do samog superfinala, ali i trijumfa u "Pinkovim zvezdicama", a posle magične završnice muzičkog takmičenja Televizije Pink, pobednik Roko je prve utiske podelio sa čitaocima portala Pink.rs.

Pročitajte još... POBEDA JE SUĐENA NJEMU! Roko Blažević je TREĆA Pinkova zvezdica! (FOTO)

Foto: Pink.rs

- Ponosan sam na svoj uspeh, na uspeh svih superfinalista i cele sezone. Od samog početka su svi bili dobri i to mi se toliko svidelo ovde - nije postojao niko ko nema sluha ili loše peva, svi su se izdvajali po nečemu... Stvarno sam srećan. Zahvalio bih se Pinku zbog toga što su mi omogućili da se pokažem u ovom takmičenju i postanem ponesem titulu pobednika treće Pinkove zvezdice, ali i zbog toga što sam upoznao najbolje prijatelje u ovih deset meseci. Presrećan sam zbog toga, nadam se da ćemo se družiti, po tome smo svi mi pobednici - u dahu je ispričao Roko koji u superfinalu nije imao tremu.

Foto: Pink.rs

- Kako se bližio kraj, sve sam bio opušteniji. Znao sam da se sve završava. Imao sam više treme u prošlim emisijama nego u sinoćnjoj. Odlučio sam da se ne opterećujem, da dam sve od sebe, pa šta bude - ispričao je Roko koji je uspeo da ostane pribran i u trenutku kada je trebalo da bude proglašen pobednik.

- I u tom trenutku sam bio hladne glave. To je najbolje, ako previše očekuješ, možeš da se razočaraš. Tada sam bio najopušteniji - završio sam nastupe, shvatio sam da je kraj, pa sad šta bude - bude. Kad su me proglasili pobednikom, bio sam totalno izvan sebe - priznao je on.

Zbog trijumfa je presrećan, ali ga nije očekivao.

Foto: TV Pink Printscreen

- Želja mi je bila, naravno, da pobedim, ali mi ni na kraj pameti na samom početku nije bilo da će se sve ovako završiti. Ranije sam učestvovao u drugim šou programima i ispadao mnogo ranije, pa sad nisam očekivao ovako nešto. Iznenađen sam - rekao je Blažević i dodao da neki ranije nisu prepoznali sav njegov potencijal koji je pokazao u trećoj sezoni "Pinkovih zvezdica".

Foto: Pink.rs

- Definitivno sam sada dosta zreliji i pevački i kao osoba, kao čovek. Napredovao sam dosta. Nije bilo fer što su me u drugim takmičenjima izbacivali dosta ranije... Jednostavno, nisu me doživeli, ali i to je dobro jer me je to dovelo do učešća u "Pinkovim zvezdicama" i pobede - zaključio je on.

Od samog početka važio je za jednog od favorita što mu je imponovalo, ali i pomalo smetalo.

Foto: Pink.rs

- Malo mi je čak stvaralo opterećenje jer mi je u glavi bilo da moram da ispunim tu ulogu favorita i da opravdam to, ali mi je i prijalo, jer je to ogromna podrška, na čemu sam zahvalan - rekao je petnaestogodišnji Splićanin kojeg su, osim porodice i prijatelja, podržale i regionalne muzičke zvezde poput Tonija Cetinskog.

Foto: Facebook

- To mi znači baš mnogo, još jedan podsticaj da zapnem još bolje. Čudno je kada ti tako neka poznata ličnost, koja nema pojma za tebe, tako nešto napiše, a još prvi put kad me je pohvalio, to nije bila njegova pesma, nego Tošeta Proeskog - prisetio se Roko brojnih pohvala koje mu je uputio Cetinski.

Na samom kraju razgovora, Roko je otkrio da jedva čeka trenutak da snimi svoje pesme koje će predstaviti javnosti, ali će se na to, ipak, malo pričekati.

Foto: Pink.rs

- Prvo moram da se posvetim malo školi. Nastaviću sa pevanjem, ali ću se posvetiti obrazovanju. Nakon srednje škole planiram neku muzičku akademiju u inostranstvu, to mi je velika želja. San mi je biti pop pevač i, videćemo, nadam se da ću uspeti - u svom skromnom stilu završava maestralni Roko.

U nastavku se podsetite njegovih nastupa iz sinoćnjeg superfinala "Pinkovih zvezdica":

D. Tanasijević

#Pinkove zvezdice

#Pobednik

#Roko Blažević

#Televizija Pink

#pevač

'