AKTUELNO

Radošev sin angažovan je kao glavni producent serije, a sad otkriva kakvu će ulogu imati njegov otac.

Ambiciozna vikend serija Radoša Bajića, "Šifra Despot", počeće sa emitovanjem 16. februara od 21 čas na TV Pink, a ekipa je nakon pauze zbog novogodišnjih praznika nastavila sa snimanjem.

Radošev sin, Nedeljko Bajić, angažovan je na ovom projektu kao glavni producent, te više vremena provodi iza kamere, iako će imati jednu epizodnu ulogu.

Foto: Stefan Filipović

Nedeljko je imao priliku da se upozna sa gotovo svim likovima, a sada je otkrio u kakvoj će se to ulozi pronaći njegov otac Radoš.

Radoš ima jednu ulogu koja je totalno drugačija od svega što je igrao do sada. On glumi strica Despotove devojke Milene, jednog veoma interesantnog lika, koji je došao u Srbiju iz jedne susedne države, jedan veoma specifičan karakter. Može se reći blesav čovek, ali strog, veoma zanimljiv. Uneće mnogo smeha kroz tu ulogu - rekao je Nedeljko, ne želeći da otkriva još detalja do samog emitovanja.

Foto: Promo

Foto: Promo

Ono što je takođe poznato, jeste da je Olga Odanović dobila ulogu Radoševe supruge u seriji, odnosno Milenine strine.

- U seriji "Šifra Despot" igram veoma zanimljivu ulogu: ja sam strina iz Knina Despotove devojke, Milene, koju igra Tamara Krcunović. Mog muža, Jova Agbabu, igra upravo Radoš, i pošto nemamo svoje dece, Milena nam je sve i svja u životu - rekla je nedavno proslavljena glumica.

Foto: Promo

Kakva je Radoševa uloga u vikend seriji "Šifra Despot", gledaoci će imati priliku da vide 16. februara na TV Pink.

Podsećanja radi, serija "Šifra Despot" se snima najsavremenijom tehnikom, a angažovani su provereni autori, saradnici, filmski radnici i eksperti za proizvodnju, obradu i montažu serijskog TV programa.

Ono što je posebnost ove serije jeste što se, pored pet glavnih glumaca - Đorđa Markovića, Tamare Krcunović, Branke Šelić, Radoslava Milenkovića i Ljiljane Stjepanović - u seriji, kroz epizode uloge pojavljuje više od 150 kako mladih, tako i afirmisanih, legendarnih glumaca.

Foto: Promo

Premijerno emitovanje vikend serije "Šifra Despot" zakazano je za 16. februar u 21 čas na programima TV Pink širom regiona.

Autor: M. Đurović

#Branka Šelić

#Ljiljana Stjepanović

#Nedeljko Bajić

#Olga Odanović

#Radoslav Milenković

#Radoš Bajić

#Tamara Krcunović

#Televizija Pink

#serija

#Šifra Despot

'