AKTUELNO

Osim što je glavni producent, Nedeljka će gledaoci imati priliku da vide i u jednoj izuzetno zanimljivoj epizodnoj ulozi.

Od februara ove godine, gledaoce TV Pink očekuje pravo osveženje kada je domaći igrani serijski program u pitanju.

Naime, od 20. septembra, ekipa produkcijske kuće "Contrast Studios" , gotovo svakodnevno snima epizode nove serije "Šifra Despot", čiji je autor i reditelj Radoš Bajić, tvorac najgledanijeg domaćeg serijskog programa.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Glavni producenti ove ambiciozne TV serije su Jelena Bajić-Jočić i Nedeljko Bajić, ćerka i sin Radoša Bajića, koji su se već dokazali u prethodnim projektima ove produkcijske kuće.

Foto: Miloš Rafailović

Osim što je glavni producent, Nedeljka će gledaoci imati priliku da vide i u jednoj izuzetno zanimljivoj epizodnoj ulozi.

Ja igram jednog muzičkog producenta i pevača, koji ulazi sasvim slučajno u Despotov život. Imam jednu pesmu,pravu narodnu, koja preti da postane hit. Ne bih više ništa da otkrivam, videće gledaoci kakva je moja uloga. Nisam hteo da uzimam neku veću ulogu, jer je ovo veliki posao u produkcionom smislu i treba sve pratiti na dnevnom nivou, da bi funkcionisalo, tako da sam se okrenuo tome - objasnio je Nedeljko.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Tokom prethodnih 12 godina, koliko "Contrast Studios" postoji, Radoš Bajić iznedrio je neke od najgledanijih serija na ovim prostorima, a serija "Šifra Despot", koja je nešto sasvim drugačije od svega na čemu su do sada radili, predstavlja prvu saradnju sa TV Pink, na koju se dugo čekalo.

- Meni je veliko zadovoljstvo što sarađujemo sa TV Pink. Mislim da će ova serija biti jedno pravo osveženje u programskoj šemi, jer dajemo sve od sebe. Ja sam često u montaži i vidim da se stvara nešto zaista posebno, nešto što je drugačija forma od svega što smo do sada radili. Ali, po sentimentu, po duši i po onome što nudi gledaocima, "Šifra Despot" je naš pečat. To je ono što mi najbolje znamo da radimo - emocija, humor, zabava, ali i kritika na pravi način - rekao je Nedeljko.

Radoš je poznat kao neko ko voli da se pograva žanrovima, pa je to slučaj i sa serijom "Šifra Despot".

- Ovo nije sitkom, ne kritikujem tu formu, ali ovo je serija koja u produkcionom smislu jedna ozbiljna, igrana televizijska serija, u kojoj se pojavljuje više od 150 glumaca, koja se snima i u regionu. Bogata je u svakom smislu. Radi se o jednoj seriji koja će imati šta da ponudi. Mislim da će publika iz dana u dan da sedi uz TV Pink i da sa velikim zadovoljstvom prati avanture Despota Despotovića - rekao je za kraj Nedeljko.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Serija "Šifra Despot" se snima najsavremenijom tehnikom, na lokacijama u Beogradu, Smederevskoj Palanci, Vrnjačkoj Banji, Irigu, Šapcu i mnogim drugim gradovima i selima širom Srbije, a angažovani su provereni autori, saradnici, filmski radnici i eksperti za proizvodnju, obradu i montažu serijskog TV programa. Režiju, zajedno sa Bajićem, potpisuje Dejan Zečević, istaknuti autor brojnih filmskih, serijskih i dokumentarnih ostvarenja.

Nedavno je objavljen prvi trejler, a premijerno emitovanje serije "Šifra Despot" zakazano je za februar 2018. godine na programima TV Pink širom regiona.

Autor: M. Đurović

#Jelena Bajić Jočić

#Nedeljko Bajić

#Radoš Bajić

#Televizija Pink

#serija

#Đorđe Marković

#Šifra Despot

'