AKTUELNO

Popularni pevač danima ne izlazi iz stana usled epidemije koronavirusa u Srbiji - ne ide čak ni u prodavnicu, već samo po ćerku.

- Što manje izlazim iz kuće preko dana, a uveče i ne izlazim jer je policijski čas. Odem po ćerku Viktoriju, čak i ne kupujem ništa u prodavnici, imam ljude koji mi donesu šta mi je potrebno - priznaje Lukas, čija ćerka, poput druge dece u Srbiji, ne prati nastavu preko TV-a budući da ide u privatnu školu, ali umesto nje uči otac.

- Ona ide u nemačku školu, ali ja pratim za sebe jer mi je interesantno - kaže Lukas i dodaje da sebe ne može da zamisli kao profesora u školi jer još nisu uveli taj predmet koji bi on mogao da predaje.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje kako provodi vreme u izolaciji i da li mu pravi društvo neka devojka kaže:

- Savršeno, al‘ neću da ti kažem šta radim. - Ostaviću vama da to procenite (smeh). Možda igram neku igricu - misteriozan je Aca, koji za kraj apeluje na građane da se pridržavaju mera koje su propisali nadležni organi.

- Vidim da svi pozivaju narod da ostanu kod kuće. Nisam se dosad oglašavao. Treba što više da se smirimo i da ne pravimo turbulencije. Svako moje oglašavanje izaziva tektonske poremećaje. Ja neću da remetim situaciju. Mislim da je predsednik Aleksandar Vučić uradio pravu stvar i da je jedini lider u Evropi koji je imao petlju da izađe pred svoj narod i kaže sve. Situacija je kod nas takva, ili izolacija, ili smrt. Treba li da nam se desi kao u Italiji da bismo shvatili da nije zezanje. Na sreću, imamo Vučića i ceo tim doktora, pa će oni sprečiti da naš narod oseti muku.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Autor: D.T.

#Aca Lukas

#Karantin

#izolacija

#koronavirus

'