AKTUELNO

Mlada pevačica već danima je u samoizolaciji usled epidemije koronavirusa u Srbiji.

Kako kaže, boravak u stanu joj ne pada teško, međutim plaši se koliko bi vanredno stanje moglo da potraje.

- Iskreno, ja sam tip koji može da bude sam sa sobom i da ne radi ništa. Naravno, to bi mi prijalo da bude par dana, ali već kad znam da će se ovo možda odužiti, nije mi svejedno. Molim se Bogu da samo bude dobro vreme, da barem mogu da izađem na terasu, sunčam se i pijem kafu. Kako svi, tako ću i ja, šta da se radi - kaže Teodora Džehverović i priznaje da li u njenoj porodici ima straha.

View this post on Instagram

playing with me is a dangerous game 🎳

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on

- Kod nas su mama i tata ovo najmanje shvatili ozbiljno i to me pomalo nervira. Možda i oni ne žele da dižu paniku da se mi ne bismo uplašili. Svi se nekako držimo sada zajedno. I ovo je trenutak kada treba da shvatimo da možemo bez mnogih stvari i da je zdravlje zaista na prvom mestu.

Zbog novonastale situacije bila je prinuđena da otkaže predstojeće nastupe - samim tim, ostala je bez velike količine novca.

- Što se tiče finansija, uvek sam bila tip koji o tome nije pričao. Zarađivala sam dovoljno i nemam pravo da se žalim. Najbitnije mi je da imam za svoju porodicu i za sebe, da možemo da preživimo ovaj period i platimo stan. Za to sam hvala Bogu uspela da sačuvam.

Autor: D.T.

#Teodora Džehverović

'