AKTUELNO

Zbog epidemije korona virusa u Srbiji je uvedeno vanredno stanje, a Ruška Jakić se trudi da poštuje sva propisana pravila, a ne krije da neprestano misli na ćerku, koja je u Italiji.

- Ja sam ovde, a ona je u Italiji, granice su kao što znate zatvorene. Ne mogu da je vidim, zabrana je na snazi. Ona je kao i ja, nada se i veruje u najbolje, ali tamo je strašno. Ja ovde isto tako, trudim se da živim normalno - rekla je voditeljka i dodala:

- Danas sam ustala, otvorila vrata i zahvalila se na još jednom lepom, sunčanom danu. Nakon toga sam se okupala i oprala kosu, našminkala se i život se nastavlja.

Kako kaže, trudi se da ostane pozitivna, a zalihe hrane, za razliku od drugih, ne kupuje.

- Živi se danas za danas, ne razmišljam o sutra, nemam čak ni hrane za sutra, kupujem koliko mi je potrebno. Besmisleno je stvarati zalihe, sve to vodi u psihologiju straha. Strah od nas pravi onakve ljude kakvi ne treba da budemo. Preporučila bih svima da zadrže pozitivan stav, da se raduju životu i da veruju da ih čeka nešto najbolje. Takođe su tu uobičajene mere kojih se moramo pridržavati, a koje dolaze kao saveti stručnih lica, perite ruke, vodite računa o higijeni - zaključila je Ruška,

Autor: D.T.

#Italija

#Ruška Jakić

#koronavirus

'