AKTUELNO

Ovo joj leži na duši.

Iako je bila veoma hladna na početku razgovora sa Milanom Miloševićem u Šiša baru, kada joj je voditelj spomenuo Lazara Čolića Zolu, Miljana je počela da jeca u suzama. Ovom prilikom Kulićeva se podsetila svađe sa Zolom koja je bila u novogodišnjoj noći i otkrila zbog čega je tako reagovala.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, Kulićeva je rekla da joj je žao što je veliki niz uvreda uputila na račun Zoline majke rekavši kako nije želela nju da uvredi, već da povredi Čolića. Miljana je istakla i da njena majka Marija nikada nije bila problem u njihovom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne sećam se... Sećam se svakog svog bivšeg momka sa kojim sa bila i oca mog deteta često sanjam, svake noći, šest dana zaredom. Imala sam ja ljubavi prave. Mislim da sa priglupa devojka i žena, čim sam sebi mogla da dozvolim neke stvari i dovodim sebe do stanja u koja sam sebe dovela za Novu godinu. Kada sam raskinula taj ugovor, nisam tražila da bih ja uzela nečiji novac, nego da bih bila sigurana jer ja nikada nisam osećala ljubav sa njegove strane. Kada se taj ugovor raskinuo, dva sata mi je ispod pokrivača svašta govorio. Nije me vređao, okrene glavu, ne želi da me ljubi, pa kaže: "Pusti me, nisam srećan, nesrećan sam" i kada smo raskinuli ugovor bio je sa mnom dve nedelje da ga narod ne bi osudio. Odmah me je ostavio, svi su mu veći prijatelji osim mene. Sve sam sama tražila i šta čovek traži, to i dobije - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Krivo mi je što sam ispala glupa. Sama sebi sam jadna! Ne vidim više onu Miljanu koja je bila kraljica. Sada se osećam javno. Dozvolila sam sebi da budem iskorišćena, da vraćam stvari, da ostanem trudna... Ne znam čemu mi služi mozak... On je perifdan, on je ljigav, on razmišlja o svemu, najgore budi u meni. Ja sam otišla za Novu godinu da vidim gde je, stvari mu je majka poslala, to me je najviše pogodilo kada su stigli pokloni za Željka. Janjuš mu je rekao: "Te slatkiše ostavi za nas" i Zola je Janjuša poslušao i nije dao Željku. Željko je meni najslabija tačka. Uvek je tražio izgovore - pričala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Te stvari što je Željko dobio, mene je zabolelo što te stvari nisam dobila 31. decmebra i što je poslušao Janjuša. To je neko od zadrugara preneo mojoj mami i moja mama je čula. Tako sam za Novu godinu otišla, popila dva, tri piva... Otišla sam u rehabilitaciju da se ponizim po ko zna koji put, rekao mi je da me ne voli. I onda je neki inat proradio u meni. Uvek su mu svi bili bitniji od mene. Mene nikada nije branio za stolom i to je znak da me nije ni voleo. Najviše me bole njegove uvrede. Njegova majka nije ništa kriva. Ja tu ženu cenim i poštujem. Ja sam htela njega da uvredim do srži. Žao mi je što sam to rekla za njegovu majku. Nikada moja majka nije bila problem. Ja sam sa njom razgovarala. Uvek sam razmišljala o njemu kao da imam drugu dete. Uvek sam u toj vezi bila i muškarac i žena i majka... Ja sam se zbog njega više uznemiravala zbog njega, nego on - izjavila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'