AKTUELNO

Rekao sve što mu leži na duši.

Lazar Jeremić je večeras dobio najmanju podršku milionske publike koja prati svaki trenutak koji učesnici provedu u "Zadruzi 2". On je nakon duela sa Milanom Petkovićem i Miljanom Kulić morao da spakuje svoje kofere i napusti luksuzno imanje nadomak Beograda.

On je u studio televizije Pink došao vidno raspoložen i nasmejan, a voditeljki Dušici Jakovljević doneo je i jednu ružu, što ju je posebno oduševilo. On je domah na početku razgovora prokomentarisao svoju situaciju sa Natašom Moskvom, koja ga je ostavila i ubrzo nakon toga smuvala se sa Adamom Đoganijem.

Foto: TvPink Printscreen

Nije ona (Moskva) bila iz te priče, možda nije želela. Drago mi je mnogo zbog ovog momka što je ostao. Imao sam šest meseci da pokažem kakav sam. Zadovoljan sam, samo se malo kajem zbog onog konflikta sa Borom na početku - rekao je Lazar.

Jeremić je prokomentarisao i odnos koji trenutno imaju Dragana Mitar i Nenad Aleksić Ša, te je istakao da je reper sam kriv zbog situacije u kojoj se našao.

Foto: TvPink Printscreen

Tenzija je sve veća, kako se bliži kraj, svi se bore. Ša je dečko koji ne voli da se to spominje, ta priča oko njega i Dragane, on odmah bude van sebe. Zaljubljen je u svoju ženu, voli je, ali sam je to dozvolio sebi. Oni pričaju da je to pismo jako davno napisano, ali ne znam što je tek sad pronađeno, što nisu pocepali - naveo je on.

Lazar je prokomentarisao i to da li postoje simpatije između Mine Vrbaški i Milana Petkovića, te je obnasnio da ne veruje u to da se među njima može roditi ljubav.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KONAČNO SE SETIO ŠTA JE PISALO U PISMU: Ša otkrio detalje ceduljice koju mu je Dragana stavila u džep! (VIDEO)

Milan ima simpatije prema Mini, ona voli da zavodi, ali mislim da je zaljubljena u Marka. Neće biti ništa između Mine i Milana - zaključio je Jeremić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Lazar Jeremić Jera

'