AKTUELNO

Rekla je sve što joj leži na duši!

Sanja Stanković se u toku noći rasplakala zbog Andrijane Radonjić, a zbog toga je čak ušla i u konflikt sa Jovanom Tomić Matorom.

Naime, u toku večeri zadrugari su igrali ,,Igru istine", a ukućanke su nekoliko puta pričale o tome kako više nisu dobre drugarice, te da se Andrijana izdvojila iz tog društva otkad je ona stupila u prisniji odnos sa Matorom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međutim, sve do trenutka kad su se njih dve našle u dvorištu niko nije znao šta Andrijana zaista misli o svemu tome, pa je odlučila da Sanji nasamo kaže šta je najviše nervira.

Ja nisam za to, ali nemam ništa protiv toga, mene te priče ne zanimaju. Meni je glupo da blejim sa vama, zato što ste vi zajedno. Nije mi isto kao kad sam mislila da smo drugarice ili šta već... Nebitno da li ste vi gej drugarice ili kako god. Ja ne mogu da stajem između mog tate i vas, ne želim to. Kad se probudi reći ću mu sve. A što se vas tiče, neću da se rastežem na dve strane, ja ću pričati i sa njom. Gotivim je, ali ima neke svoje teorije, bubice i mene to kod nje jako nervira, ne mogu to da shvatim. Zato si me iznervirala, ista si kao ona, kao da meni smeta što ste vi gej par, ti znaš da to nikad tako ne bih rekla - rekla je Andrijana.

Foto: RTV Pink

To je možda tako zvučalo, to je mene povredilo... - bila je tužna Sanja.

Ukućanke su jedna prema drugoj bile i te kako iskrene, a o čemu su još razgovarale pogledajte u nastavku.

K.R.

#Andrijana Radonjić

#Sanja Stanković

'