AKTUELNO

Nečuvena situacija za crnim stolom!

U emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Milošević" polemisalo se o odnosu Stefan Karića i Ive Grgurić, koji su nedavno okončali emotivnu vezu, a čiji je odnos u nikad gorem stanju. Nakon "Paklene Zadrugovizije", Iva se naljutila na Stefana što je nije ponudio delom svoje nagrade, a on joj je rekao da nije zaslužila.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da se to negde očekuje, ako smo bili zajedno, bar da mi kupi mleko. Iskreno, Stefana ne mogu da prepoznam... Svi su mi dali nešto nakon "Paklene Zadrugovizije", on ne. Svi drugi su preči od mene, ispada da igra rijaliti, da su samo moje emocije bile iskrene. Ne mogu ja od njega da napravim monstruma, jer on to nije, već podleže uticajem okoline, Vladimir ima najveći uticaj na njega. Čula sam da svaki put kada nas dvoje imamo problem, Vladimir i Stefan sednu i ogovaraju, on njega nagovara šta da uradi, smatram da to nije u redu. Kriva sam što sam ćutala, čovek nema emocija prema meni - rekla je Iva.
Neću biti tu za nju, niti ću, nije zaslužila. Evo zbog ovoga nije, jer me kanali, i da mi je devojka, treba nekad nešto lepo da kaže za mene. Gadi mi se - rekao je Stefan, koji nije mogao da trpi negativne komentare na svoj račun pa je napustio crni sto i izašao iz Bele kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

Nekoliko zadrugara poželeli su da prokomentarišu odnos bivših emotivnih partnera, koji su ovoga puta imali podeljena mišljenja.

Stefan je meni rekao u toaletu da Ivu nikada nije voleo, rekao je i Maji Marinković. Pratio je instrukcije lepog Miće, sada pokazuje svoje lice - rekla je Miljana.
Moram da stanem u odbranu svog prijatelja Stefana. Za vreme Stefanovog nastupa, kreće Stefanov nastup, ona se okreće, gleda koja kamera je snima, dok je žiri spominjao, takođe je pratila koja je kamera snima. Sledeća situacija, Iva kreće da plače, ja joj govorim da je kamera ne snima, ona prestaje da plače - objasnila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije istina, Iva i te kako gaji emocije prema Stefanu. Iako su raskinuli, ona poštuje sve ono što joj je Stefan rekao, ne nosi gaderobu od drugih devojaka, u nadi da će se pomiriti. Ne znam zbog čega je svi napadaju - objasnila je Marijana Zonjić.

Nakon toga je nastao haos između Lepog Miće i Marka Đedovića.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta. 

Autor: S.Š.

#Iva Grgurić

#Stefan Karić

'