AKTUELNO

Zapušila svima usta za crnim stolom!

U ,,Igri istine", koju zadrugari večeras imaju kao zadatak, naredno pitanje postavila je Milica Dugalić, a uputila ga je Maji Marinković, koja je trebalo da objasni zbog čega se, po njenom mišljenju, promenila od druge sezone najgledanijeg rijalitija u regionu.

Što se tiče ove sezone, prosto, nisu isti ljudi, nije ista energija, nije ista energija u kući! 'Alo, tišina! Kaznite nas ovde sada! - vikala je Marinkovićeva, jer zadrugari nisu hteli da čuju njen odgovor, a kada su se smirili, ona je nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim iskreno da su bolji ljudi u ovoj sezoni, ali da se uopšte ne zna ko je sa kim, sve ide u krug, svako je sa svakim, baš sam komentarisala, kada je bila ova tema oko Ive, mislim da ovde nema prijateljstva, ovde su lažni prijatelji, ovde svi rade iz interesa, velika većina. Ja iskreno ne volim da budem u čoporu ili grupaciji. Kada se družim sa nekim, družim se jer mi neko odgovara i nikada ne gledam po tuđim postupcima. Što se tiče Tomovića, rekla sam da neću da uđem u kokošinjac, ali sam to prekršila, mislim da nisam ništa loše uradila. Iskreno, distancirala sam se od svega toga i nemam nameru da napravim istu grešku, to nije bilo ništa strašno, jer sam slobodna devojka. Ja ništa ne radim, ako ne mislim da mi nešto ne prija. Niti gledam nekog muškarca u ovoj kući na takav način - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Maja Marinković

#Zadruga

'