AKTUELNO

Drama za crnim stolom.

Ermina Pašović je odlučila da nakon jednog pitanja koje je dobila u emisiji "Pitanja gledalaca" iznese tajnu o Gagiju Đoganiju, koju je navodno čuvala.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad ću izneti sve. Gagi je meni letos napisao da me voli. Ja sam njemu odbrusila. Čovek se zaljubio. Bane je sve to čitao. Gagi je mene u autu pitao: "Šta je sa nama?" - rekla je Ermina.
Pored svog deteta, koje je bilo u autu, ja te to pitao? - upitao ju je Gagi i tada je nastao haos.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li govoriš da ja sada lažem? Ja mislim da ti nisi mutav i da praviš ovde priču. Lažeš kako zineš, nemoj da si mi se u životu obratio više - vikala je Ermina.
Ja nisam zaljubljen u nju, ja imam devojku napolju - priznao je Đogani.

Nakon toga je Bane Čolak ustao i ponovio Ermininu priču, a Gagi je poručio da treba da ih bude sramota i zatražio javno da se objavi njihova prepiska.

Foto: TV Pink Printscreen

Imali smo kontakt preko Fejsbuka vezano za Luninu podršku, onda smo počeli da se kuckamo. Gajili smo simpatije, izjavljivali i ona meni i ja njoj. Pričali smo preko video-poziva. Uglavnom su bile teme Zadruga i Luna - govorio je Đogani.
Gagi, vučeš me za jezik. Pošto se Luna potpuno promenila, ja sam to organizovala. Nisam mu organizovala to zato što ga volim, već zato što se Luna promenila - vikala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Zadruga 3

'