AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Jovana Tomić Matora danas je zamerila svojim cimerima što se nisu setili danas da uzmu njen spisak za kupovinu, a zbog toga je nastala i žestoka svađa sa Dalilom Dragojević. Ta tema je pokrenuta i u večerašnjoj emisiji "Izbor potrčka" kada je voditelj Milan Milošević pročitao oštre kazne Velikog šefa za zadrugare.

Foto: TV Pink Printscreen

Bili su Dalila, Rade. Kendi je istrčao. Ja sam zamerila Mlađi i Dalili. Kada sam krenula da se derem, Mlađa je posle došao mene da smiruje. Rekla sam mu da njegova devojka (Nina) treba mene da se seti, on je drug sa kojim sam odrasla. Dalila mi je rekla da nije čula kada sam vikala. Kada su bili dobrovoljci, svakome ko mi je drag sam prišla i pitala. Ja smatram da mene treba neko da pita, kao što je Mina pitala Miću. Od Mine to i ne očekujem više, ali od ovih sam očekivala. Ogrešila sam se o Milicu Kemez. Reljić nam je na kraju svima kupio. To je to. Ja sam se ovde drala, trebalo je da me se setiš, Mlađo. Setio si me se kad sam se drala. Ko hoće da kupi nekome, on se seti odmah - ispričala je Matora, a onda je ustao Mlađan Jovanović i pravdao se.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan Dragojević je ustao i rekao da Matora njemu ne prilazi kada Dalila i on nemaju šta da jedu, što je Tomićevoj zasmetalo, a zatim se žalio na kazne koje su zadrugari dobili.

Samo da demantujem Dejana. I te kako sam vas nudila hranom, to što radiš nije fer, bacaš namerno rovce - dobacivala mu je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Dalila Dragojević

#Jovana Tomić Matora

#Milica Kemez

#Mlađan Jovanović

'