AKTUELNO

Ili: Kako odoleti đakonijama za vreme prazničnog perioda, a ne ostati potpuno gladan?

Vreme jeseni, slava i prazničnih đakonija je već odavno krenulo, i opet se pred svima nama otvaraju ista pitanja i nedoumice- kako biti sit i zadovoljan, a kilogrami na istom ili manjem broju? Praktično izgleda nemoguće, naročito kada nas mame razne poslastice koje bude u nama osećaj topline, ljubavi i divnog prazničnog raspoloženja…

Obično smatramo- ma samo još ovaj zalogaj, tako je ukusno, i tako je dobra atmosfera, ma neće se to nama zalepiti, a samo što nismo počeli da vežbamo, trčimo ili na bilo koji način trošimo unete kalorije… Da, da, začarani krug zabluda se ovde zatvara. 

I još kada bi sve to moglo bez dijete i uskraćivanja poslastica? U redu, može, zašto su tu praznici ako ne da vam ispunimo želje. Ako vas zaista zanima kako da tokom praznika, kada hrane ima na pretek i kada je fizička aktivnost svedena na minimum, ne „nabacite“ višak kilograma, na pravom ste mestu.  Jedini uslov je da obećate sebi da ćete se pridržavati uputstva, a mi vam u nastavku otkrivamo tajni put.

1. Prepolovi kalorije uz jednu čašu Herbafast Fibera pola sata pre obroka!

Foto: Promo/Abela Pharm

Ukusna predjela sa sve pitama, ruskim salatama i ostalim đakonijama kojima najčešće ne možemo da odolimo, mogu da sadrže i preko 700 kalorija. Umesto toga, unesite samo pola kalorija (350 kcal) uz Herbafast Fiber!

Foto: Promo/Abela Pharm

2. Sarma, sarma…mljac!

Foto: Promo/Abela Pharm

Ovo neizbežno jelo za sve vrste proslava sadrži oko 200 kalorija u samo jednoj sarmi. Ali, ko se još zaustavio na jednoj sarmi? Ali, sada je i to moguće- uz Herbafast Fiber! Jedna sarma plus Herbafast fiber je pravo rešenje!

Foto: Promo/Abela Pharm

3. A sada, pečenje!

Neizbežni deo slavskog i prazničnog ručka koji svi obožavamo- pečenje. Ali, iako vam se čini- to je meso, i potpuno pripada prirodnim namirnicama, tu zastanite. Jer, samo 300 gr pečenja sadrži oko 420 kalorija. Ali, vi opet možete poentirati i uneti samo pola porcije (210 kcal), uz naravno, Herbafast Fiber, pola će biti i više nego dovoljno.

4. I na kraju, torta!

Foto: Promo/Abela Pharm

Neizostavni deo i zaključak slavske trpeze, nešto što svi željno očekujemo da kompletiramo taj divan ukus prethodnih specijaliteta i odemo kućama potpuno siti i zadovoljni. Ali i prenatrpani hranom, naduti i sa mogućim stomačnim tegobama. Da bi izbegli ovakav krajnji scenario, potrebno je prvo da znamo da samo jedno parče torte (oko 200 gr) sadrži oko 680 kalorija. A zatim, da ako ne možemo nikako da odolimo da probamo to parče, možemo bar da ga smanjimo na pola, i želja za slatkišima nestaće taman na toj polovini parčeta torte, naravno, uz Herbafast Fiber!

Dakle, pola sata pre obroka popijete jednu kesicu Herbafast Fiber napitka koji je na bazi biljnih vlakana, i koji će vam zbog osećaja sitosti omogućiti da prepolovite unos kalorija tokom praznika na pola. A sve one kalorije koje ipak unesete u organizam se neće tu mnogo zadržati jer Herbafast Fiber ubrzava i metabolizam. Pored svega ovoga praznici ne bi bili praznici bez iznenađenja, i zato smo vam spremili poklone i popuste uz naše Herbafast pakete.

Da biste videli i naručili specijalna praznična izdanja Herbafast paketa, kliknite upravo OVDE.

Autor: Pink.rs

#Hrana

#Slava

#đakonije

'