AKTUELNO

Vremenom ćete ostati bez njih - biće potpuno uništeni .

Podrumi i slični prostori odlični su za odlaganje stvari koje ne koristite često, ali pre nego što bilo šta uskladištite tamo, razlislite - da li mu je mesto na hladnom i zatvorenom prostoru?

Ovih 5 stvari ne bi trebalo da stoje u podrumu!

Igračke

Punjene i plišane igračke ne bi trebalo držati u podrumu jer skupljaju prašinu, vlagu, insekte, čak i miševe. Vremenom će biti uništene i potencijalni izvor zaraze. Ako nemate srca da ih poklonite, a nemate ih gde nego u podrum, nabavite kutije sa hermetičkim zatvaranjem i odložite igračke u njih.

Knjige

Ako ste planirali da svoje knjige iz detinjstva sačuvate za svoju decu, odlaganje u podrum nije dobro rešenje. Vremenom će lepak koji drži stranice popustiti, listovi će požuteti, a postoji rizik i da vaše dragocene bajke pojedu miševi i insekti.

Tepisi

Urolani tepisi su fenomenalan dom za insekte i miševe. Takođe, vlakna tepiha skupljaju vlagu i ružne mirise, zbog čega će tepisi vremenom propasti.

Drva za ogrev

Ovo nije dobra ideja jer drvo može da povuče vlagu, zbog čega će teško goreti.

Elektronski uređaji

Ako želite da sačuvate neki stari uređaj, odložite ga na neko drugo mesto, jer vlaga i neprijatne temperature u podrumu mogu da ga unište.

#Kuća

'