AKTUELNO

Nema spavanja nakon zvona!

Mentor Proka ovog nedeljnog jutra ušao je u "Zadrugu" kako bi proverio kakvo je stanje sa održavanjem imanja, kao i dokle su ukućani stigli sa obavezama koje im je zadao tokom prošle posete.

Foto: RTV Pink

Novi stanari Radoslav Žuti i Mladen Jakoviljević zvani Đomla Panamera, sa Prokom i Gordanom Džehverović obišli su farmu koja se nalazi u okviru "Zadruge" kako bi ih ova ukućanka zajedno sa Prokom uputila u sve ono što je potrebno za brigu o životinjama.

Foto: RTV Pink

Kuku majko na šta ovo liči. Malo očistite ovaj sneg ispred kuće. Uzimate pisma i gazite čarapama po snegu - govori je Proka zadrugarima.

Foto: RTV Pink

Proka je i ovoga puta u krevetu zatekao neke stanare, ali ne u spavaćoj sobi, jer je ona zaključana, već u "Hotelu Zadruga". Tamo su u krevetu bili ovonedeljni vođa Miljana Kulić i njena omiljena ličnost Miki Đuričić.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Dobar dan! Ja sam došao da vas obiđem! - rekao je Proka Miljani i Mikiju koji su nastavili nakon njegove posete da odmaraju s obzirom na to da su prehlađeni.

Nakon što im je zadao nove obaveze Proka je izašao iz "Zadruge", a da li će stanari uspeti to njegove nove posete da ispune svoje radne obaveze, vreme će pokazati. Današnji Prokin obilazak "Zadruge" možete pogledati u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Proka

'