AKTUELNO

Nema spavanja nakon zvona!

Ukućane najvećeg rijaliti programa u regionu - "Zadruga", ovoga jutra probudili su zvuci sirena, ali i alarma. Da ne znaju šta ih je snašlo, najbolje se videlo na licima Marka Janjuševića Janjuša i Zorane Stefanov.

Foto: RTV Pink

Prvi na noge skočili su Milan Milošević i Snežana Mišković Viktorija, koji su brže-bolje uspeli da se posvađaju. Međutim, bez obzira na veoma bučne zvučne efekte, nekoliko ukućana nastavilo je da spava. Sat vremena kasnije stiglo je pismo Velikog šefa, koji je imao jako bitne informacije za sve svoje stanare.

Foto: RTV Pink

Doneli smo odluku da zbog kršenja pravila i spavanja preko dana, nedeljnim honorarom budu kažnjeni Jelena, Zorana, Bane, Filip, Ana i Nena - pisalo je u pismu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nakon ovoga ukućani su ušli u diskusiju, a ukućani koji su kažnjeni, pravdali su se rečima kako oni to ne rade, očigledno da su zaboravili da ih kamere snimaju sve vreme i da Veliki šef sve vidi i sve čuje.

Kada zazvoni zvono i kada se čuje muzika ili bilo šta, to je znak ustajanja. Tu je kraj, tako da znate gospodo - rekao je Lepi Mića.

Foto: RTV Pink

U toku svog izlaganja Filip Đukić, koji je jedan od kažnjenih ukućana, rekao je kako uskoro planira prosidbu sa Žižom. Takođe, Sašu rudara ostali ukućani napali su da je izdao svog druga Boru Santanu, jer je prošle noći delo krevet sa Macom. Kako je sve izgledalo, možete pogledati u donjem video-klipu.

PROČITAJTE: UZBUNA U ZADRUZI: Zvuk sirena uznemiro ukućane! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Filip Đukić

#Jelena Golubović

#Nena Petrović

#Rijaliti Zadruga

#Zorana Stefanov

'