AKTUELNO

Nema spavanja preko dana!

Danas su zadrugari išli u kupovinu kako sebi i svojim cimerima obezbedili stvari koje su im potrebne za narednih sedam dana. Da je došlo vreme za odlazak u market, Veliki šef obavestio je zadrugare kroz pismo koje je stiglo, ali pre toga ukućani su čuli i ko je kažnjen zbog kršenja pravila.

Foto: RTV Pink

Zadrugari, doneli smo odluku da zbog kršenja pravila i spavanja preko dana nedeljnim honorarom budu kažnjeni Miki, Nadežda i Luna - pisalo je između ostalog u pismu.

Foto: RTV Pink

U toku ovog čitanja pisma Nadežda Biljić i Miki Đuričić vreme su provodili i dalje u krevetu u sobi za rehabiltiaciju gde skoro svako jutro imaju vrele intimne akcije, a Luna Đogani ustala je iz kreveta koji se nalazi u pabu. Đoganijeva je noć provela u ovom delu "Zadruge" jer ju je pogodilo što je njen dečko Slobodan Radanović išao u hotel da sa suprugom Kristinom Kockar proslavi godišnjicu braka.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Pre neko što su otišli u kupovinu, Lepi Mića uspeo je da se posvađa sa Macom Diskrecijom. Pevač je bio ljut što je Maca promenila odluku da umesto sa njim zajedno kupuje sa Miljanom Kulić, a u toku svađe vikao je na Macu, gađao je flašom i na kraju pljunuo. Više o tome pročitajte OVDE.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'