AKTUELNO

Razotkrio je!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnji voditelj je Ivana Šopić. Učesnici biraju između Munjeza i Anđele Šparavalo, kome žele da vide leđa i da zauvek napusti Belu kuću.

Sledeći na redu da nominuje je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Anđelom sam bio okej, imali smo dobru komunikaciju. Igrom slučaja kad sam video njenog oca sam njega upoznao i sedeo sam pored njega u firmi, tako da mi je pomogao u nekoj izgradnji. Sve što je rekla za porodicu je slagala, to mogu da kažem po tom odnosu. Njena familija nije necenjena uopšte i imaju dobre funkcije po celom Aranđelovca. Nije ni čudno što žele da je se odkrenu jer im ruši ugled. Da je ovo njena igra, ja garantujem da je to tako, Bojana će tu da izvuče deblji kraj. Što se tiče Munjeza,rekao sam da je dobar potencijal za rijaliti, malo je otišao na stranu, nije bitno da ovde imaš 20 devojaka sa kojima si. Najzanimljiviji Munjin odnos je bio sa Lejdi Di. Ostaviću Munjeza, šaljem Anđelu -rekao je Bebica

Foto: TV Pink Printscreen

Baziraću se na odnos u kući, sa Munjom imam odličan odnos, pozitivan, zabavan, top za rijaliti, sa Anđelom isto imam korektan odnos, mislim da nije loša osoba samo se izgubila ovde u rijalitiju. Tako da sačuvaću Anđelu, poslaću Munju -rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.