AKTUELNO

Žustro!

Darkov naredni sagovornik u dvorištu je Nenad Macanović Bebica. On je progvoorio sve o svom sukobu sa Janjušem, priči koja je pokrenuta o poljupcu Teodore i Rajačića, te prokomentarisao odnos Mione i Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebice, da li si uplašen zbog Janjuševih pretnji? -pitao je Darko.
Jedina osoba koja se naljutila na mene a da ga nisam uvredio. Rekao sam ono što ceo svet misli pa tako i ja, ne znam što se osetio povređenim i prozvanim, imam dve sestre pa sam komentarisao kao da mi je sestra. Mislim da je rekao sve što je bio rijaliti, iskoristio je maksimalno i stvarno ću da poverujem da se dogaovarao sa bivšom ženom oko rijalitija -rekao je Bebica.
Puštena je priča o poljupcu Teodore i Rajačića? -pitao je Darko.
Znam sto posto da se to nije desilo, sve mi je uvek rekla šta je radila a i bio bi pušten klip. Ja sam zbog Teodore stao na stranu, međutim vidim da nema poente. Ja dobro znam uvek kako da prokomentarišem bilo koga -dodao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako vidiš odnos Mione i Ša? -pitao je Darko.
Ne treba da pričamo o njihovom odnosu nego o raskidu, oni ne žele da raskinu jer su oboje žrtve. Ša neće da prihvati odgovornost, oboje su rekli da su nesrećni. Ne vidim nikakvu ljubav između njih, samo je trenutak ko će da prihvati to -rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja