AKTUELNO

Direktno!

U toku je još jedna radio 'Amnezija'. Vaš domaćin danas je Milena Kačavenda. Njen sledeći gost je Nenad Macanović Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebice kako ste proveli momačko veče? -pitala je Milena.

Bilo je hit sve, Ša je malo bio napolju malo unutra. Bila je i plesačica koja je začinila atmosferu malo i tako sve u svemu zanimljivo. Miona je rekla da postoji neka energija u rajskom vrtu dok je bila, dok Ša mislim da neće tako lako pasti sve ovo, mislim da će Ša od ponedeljka biti ljubavnik elite 7 -rekao je Bebica.

Šta ti misliš šta će Ša da uradi kad krene u hotel? -pitala je Milena.

Mislim da neće uraditi ništa, smatram da Miona nije glupa devojka da uradi bilo šta, sve što će se desiti saznaćemo nakon kraja rijalitija, odigraće tu igru istine ako bude trebalo i to je to -rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da će ostaviti Ša čim završi elita? -pitala je Milena.

Ja mislim da ona balansira sa njim kako bi ostao pribran, svakako će završiti kad Miona ostvari kontakt sa porodicom, mislim da je totalno zbunjena od kako je Stanislav ušao, takođe u hotelu će joj biti lakše da malo razmisli -rekao je Bebica.

Kakvu budućnost vidiš između tebe i Teodore? -pitala je Milena.

Ja sam siguran da ćemo ostati zajedno, to što smo ovde preživeli, proći ćemo i napolju. Mi kad izađemo napolje videće ona ko sam i šta sam, kod mene je sve transparentno -rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja