AKTUELNO

Zatim joj je očitala bukvicu!

Odmah nakon reklama, Maja Marinković osvrnula se na prepiske sa sadašnjim dečkom Mine Vrbaški, pa mu se javno obratila:

Žao mi je što im nije uspela ta igrica, ja sam uvek njemu govorila da ne mogu da se vidim sa njim. Sad mu se javno obraćam, ti si za mene jedan indijanac, žao mi je što nisi moj tip i iskulirala sam te - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, znaš ti koja je tvoja bolna tema. Bila si sa dva momka istovremeno. Da li tvrdiš da sam ja pominjala 2000 dinara? - dobacila je Mina.
Da, evo, sada ću ti dati 2000 dinara! - rekla je Maja.
Dobro, ti ćeš sada sve to da platiš! Ja pričam jedno, ti drugo, ne čuješ od kose šta ti pričam - nastavljala je Vrbaški.
Mina, ti ne možeš da se pohvataš sa svojim lažima - govorila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je uključenje, a naredna gledateljka se momentalno obratila večerašnjim gošćama:

Ove godine se izdvojila Jovana Ljubisavljević, devojka je na svom mestu. Sramno je da se čovek od 38 godina tako pojavljuje, a važi za uspešnog košarkaša, mislim da je sramno da je on nečiji favorit. Žao mi je što ga Maja nije više tukla i šamarala, čovek bez obraza, morala i blama. To nije samo moje mišljenje, nisam pročitala ništa pozitivno o njemu. Samo bih rekla Maji, neka joj ne padne na pamet da se ponovo blamira kao u Zadruzi 4, to je samo njoj štetilo, nikome više. Treba da pokaže ono što kaže. Meni je Maja slatka i simpatična. Što se Mine Vrbaški tiče, bila sam zatečena kada sam videla da je njena majka izbušila jezik. Trebalo je da malo poradiš na sebi, imala si deset partnera u Zadruzi, ne treba na taj način da se privlači pažnja - govorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica Kemez je devojka koja je rasla bez roditelja, to je ogroman hendikep. Ona je napravila grešku sa Filipom Đukićem i Borom. Ona je devojka lepa, pametna i kvalitetan čovek. Život nekad ume jako da ošamari, ali ona nije skrenula sa pravog puta. Svi mi činimo greške, ona je napravila tu grešku, ali je izvukla i pouku. Maja je koketa i treba to da bude, napravi crtu dokle mogu da dođu i nemoj da dopuštaš da ti svi priđu, potrudi se, poradi na sebi - nastavila je gledateljka.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga