AKTUELNO

Da li joj vi verujete?

Emisija "Narod pita" je u toku. Voditelj je pročitao par komentara sa Tvitera.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ste svesni da imate u Makedoniji ogromnu podršku? - pročitao je Darko.
Svesni smo, pozdrav za vas, pišu nam ljudi dosta, generalno nas svuda podržavaju - ubacio se Karić.
Oboje ste džabalebaroši, zato i jeste jedno za drugo, zarađivaćete tako što se slikate i lupetate - bio je sledeći tvit.
Pitaj Stefana kada dežura na kapijama Beograda? - pročitao je voditelj.
Uvek sam tu - nasmejao se Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Tanasijević je pozdravio sledeću gledateljku koja je pozvala dobro poznat broj telefona.

Dobro veče, iz Beograda zovem. Maki ovde. Da pozdravim Stefana super ti je tako i odlična je frizura. Lepi ste i ti i tvoja devojka. Nadam se da ćete trajati. Želim ti od srca da nađeš nešto što ćete ispunjavati da radiš. Nemam druga pitanja - rekla je gledateljka.
Miljanu pozdravljam, vrlo si harizmatična. Imaš divno dete i mislim da nedovoljno vremena provodiš sa njim, on je u godinama kada te najviše treba. Želim ti da nađeš vreme za njega, mimo svih tih događaja koja su popularna. Što se tiče tvoje veze, stiče se utisak da si povređena, da nisi imala uspeha, možda te i voli na neki način ali si dosta gubila u toj priči. Ako staviš i odnos prema detetu, roditeljima i okruženju na papir mnogo si izgubila. Bićeš njemu model ponašanja, ophođenja, govorim iz iskustva. Treba više da radiš na sebi, možda dodatna edukacija, da nađeš dobar posao koji će ti doneti pare za tvoje dete. Ovo iz rijalitija se potroši, treba ti nešto za život što je trajno - rekla je Maki.

Foto: TV Pink Printscreen

U čemu vidite Miljanu, čemu bi mogla da se posveti? - dodao je voditelj.
Nisam ja stručna, ja to ovako kažem iz iskustva. Smatram da si inteligentna, da imaš potencijala, voliš da budeš u javnosti, biraj nešto što ćeš voleti i gde ćeš biti uspešna. Čuvaj porodicu, budi dobra i vodi računa. On brzo raste, a dete se ne vaspitava u školi nego u kući, ti ćeš biti njegov model - odgovorila je gledateljka.
Htela sam samo da kažem da je gospođa apsolutno u pravu. Sa svakom njenom reči se slažem. Vreme izgubljeno ne može da se nadoknadi i ja sam to shvatila. Neću više biti samo jaka na rečima a u praksi nula, Maksimalno ću se posvetiti svojoj porodici i detetu. Posvetiću se Željku potpuno. Nekada ni sama sebi nisam jasna zašto sam radila sve kako ne treba. Ali od danas hoću da promenim sve i da radim sve kako treba, trudiću se da jednom u životu budem karakterna i da sve što sam pričala drugima da primenim na sebi prvo. Ako sam ja srećna onda će biti i moja porodica srećna. Nisam ja pore,ećena kako me nazivaju, ko je on u mom životu. Ni za koga se neću vezivati i naći ću nekoga ko će mene više da voli. Za mnoge moje postupke nema opravdanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detalje pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga