AKTUELNO

Očitala mu lekciju!

U toku je emisija Narod pita. Gosti voditeljke Ivane Šopić ovo veče su Kristijan Golubović i Kenan Tahirović. Ivana je upitala Kristijana o igrački bebici koju drži sve vreme:

Kristijane da li je ta bebica najava neka ili ? - upitala je Šopićka.
Jao pa ja bih to voleo, video sam ovo na trafici i kupio sam Kristini i rekao sam joj da bih voleo da mi rodi bebicu i intezivno radimo na tome - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

U emisiju se uključila gledateljka Ljilja iz Beograda, koja je nahvalila Kenan i rekla mu da je sjajan i pohvalila njega i Rialdu.

Kristijane, Krisitna nije za tebe, ona nije ta. Moraš da znaš da si mnogo izgubuio zbog nje. Ni Lazar, ni Vera nisu zaslužili da dožive to. Ne zameri Ivani što ti nije dovodila Veru da te posećuje jer to nije za nju. Tu lutkicu koju držiš treba da daš svojoj Veri. Moram da ti kažem da si kao moj sin, kako on kaže Džek. Imali su probleme i ja sam stala veruj mi ne njenu stranu, ja nju zovem ćero, ona je meni rodila dvoje unučadi. Moram da vam kažem ja imam 71 godinu, školovala se, borila za porodicu, verujte mi ja znam šta je ljubav, a šta zaljubljenost, ja znam šta pričam. Kristijane ja ti želim sve najbolje kao i svojoj deci. Drži se ti Kraljeva i Beograda i Ivane i Vere one su ti bitne - rekla je gledateljka.
Moram da se osvrnem na Maju Marinković, ona je nimfomanka, nije normalna. Jadan njen Taki. Ona je Janjuša jahala i jurila sve vreme - rekla je Ljilja o Maji.
Moram da kažem za Nadicu, ja sam njoj dala glas, ja nisam mogla da gledam Miljanu, Maju, Taru. Mi smo glasali za normalnost. Meni je žao što si ti izašao Kristijana zbog Miljane koja je za lečenje. Ona je njemu pominjala mrtvu majku, to nije smelo. Miljana ne zna da se ponaša, a ni Maja isto. Ja moram da kažem da sam od Kristijana naučila mnogo toga - rekla je Ljilja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam slab na decu i žene. Ja moram da kažem da smo Kristina i ja kliknuli i da nam je sve bilo okej i jednostavno smo ušli u vezu. Mi ćemo se boriti da ne budemo jedna od rijaliti veza bez potencijala - rekao je Kristijan.

Autor: N.B.

#Zadruga