AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Učesnici treće sezone rijaliti programa "Zadruga 3" većeras biraju koga će od ovonedeljnih potrčaka Dragane Mitar ili Baneta Čolaka poslati u izolaciju, na korak od izbacivanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad mi napolju nije ništa rekao, ali u rijalitiju me je više puta izdao. Sve njegove devojke su mi rekle da me ne voli. Da se ponaša u vezi kao kada je solo, bio bi super. Trebalo bi da pusti devojke da dišu, kada je u vezi da sa drugima popije kafu, on bi bio super. Izvinjavam mu se što sam ga nekoliko puta opsovao. Da me nije izdao tri, četiti puta zbog devojke, ipak smo mi proveli mnogo vremena, ostalo mu ne zameram. Sa Draganom se nisam svađao, šaljem Baneta, ostavljam Draganu, on će razumeti - rekao je Bora.
Sa Banetom sam imala neke konflikte na početku, mislim da je tome doprinela njegova bivša devojka. Ja sam njega gledala kao lika iz ctranog filma, nisam te shvatala ozbiljno. Potpuno si druga osoba kada nisi u vezi. Mislim da Bora i ti niste nikakavi drugari, držite se zbog obostrane koristi. Ja Draganu mnogo volim, volim da provodim vreme sa njom. Meni je Dragana s*ks simbol, zavodi sve redom, ima čak i prenaglašen seksepil. Gagu nikada ne bih poslala, šaljem Baneta - istakla je Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'