AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao.

Tokom današnjeg porodičnog sastanka zadrugari su birali najnelojalniju osobu, a tom prilikom su pale mnoge maske.

Foto: TV Pink Printscreen

Navešću Boru, biću subjektivan. On me je razočarao. On je meni rekao neku tajnu njegovu, ja sam rekao da neću reći, onda je ustao ovde za stolom i rekao je kako sam to znao, mogao je da me posvađa sa Ivanom, ali nije - rekao je Stefan Karić.
Osoba koja je najljigavija, mali mišić, koji ćoškari jeste Marko Đedović, ti si za mene najnelojalnija osoba ovde - istakao je Nikola Orozović.
Jedino u životu može da ti bude porodica, to sam ja osetio više puta, ovde se samo gleda kako će te sj*bati. U prvoj sezoni nije bilo ovako, ovo nigde nema. Ovde je takva sujeta, ljudi se takmiče da bi dobili pitanje i klip, to je najbitnije, traže kadar. Ja sam rekao da će se ovde izmenjati 50 prijateljstvava, do kraja se niko ni sa kim neće družiti, bitna je završnica. Kad budete izašli iz Zadruge, shvatićete da ćete imati možda dve, tri osobe sa kojima ćete se čuti. Iz Zadruge 1 je Filip jedina osoba koja mi je bila prijatelj, Đekson, Mića isto. Kad mene neko izda da sam ja nekog uhvatio za s*su, ili d*pe, da sam nekog poljubio, boli me k*rac. Ja sam tri, četiri osobe uhvatio za d*pe, i jedno tri osobe sam uhvatio za s*se i prirodne i veštačke. Niko odavde ne izlazi čist. Izabraću najnelojalniju osobu, ona je čirlidersica tima "Šark", ona je kapiten te ekipe šark znači ajkula, nju ću izabrati, ona je fan rijalitija bila, nije normalna - rekao je Janjuš, aludirajuši na Šopićevu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ćeš na kraju Zadruge da budeš moj fan, sve više si moj fan - rekla je Ivana Šopić.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'